sâmbătă , 2 decembrie 2023

Patru din zece femei ascund sumele de bani cheltuite pe haine și pantofi

Excited Shopping Woman

În jur de patru din zece femei nu dezvăluie partenerilor de viață sumele de bani cheltuite pe haine și pantofi, arată un sondaj recent.

La sondajul realizat de Daily Mail au participat 1.363 de adulţi implicaţi în relaţii, iar conform răspunsurilor lor, 37 % dintre femei preferă să treacă sub tăcere adevăratele sume de bani pe care le-au investit în achiziționarea de haine și încălțăminte. Și bărbaţii au secrete când vine vorba despre banii pe care i-au cheltuit, însă de data aceasta pentru gadget-uri. „29% dintre bărbaţi ascund adevărul cu privire la sumele pe care le dau pentru diferite gadget-uri, precum telefoanele mobile, tablete şi jocuri video, comparativ cu doar 6 procente în cazul femeilor, dezvăluie rezultatele sondajului.

Potrivit raportului, 29% dintre femei îşi mint partenerii cu privire la cheltuieli şi când vine vorba despre copii. Acelaşi sondaj mai arată că bărbaţii reduc sumele spuse partenerelor după o sesiune de cumpărături, cu aproximativ 110 euro, în timp ce femeile scad cam 70 de euro din preţul real.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *