joi , 7 decembrie 2023

Paula Chirilă: Cheia unei căsnicii longevive este simţul umorului

Paula Chirila1

Paula Chirilă e un om tonic, mereu cu zâmbetul larg pe buze, gata să-ți însenineze ziua. Probabil că de aceea este, alături de colega ei Cristina Cioran, preferata telespectatorilor matinali, care le urmăresc zi de zi, de la ora 10.00, pe Kanal D, la „Draga mea prietenă”. În interviul de mai jos, Paula vorbește cu naturalețe și candoare despre lucruri inedite din viața ei, dezvăluindu-se publicului într-un portret autentic.

Partea cea mai frumoasă a meseriei mele este…că pot să fiu cine vreau eu atunci când sunt pe scena teatrului; şi ca prezentator, partea cea mai frumoasă este că văd mă întâlnesc cu atâţia artişti pe care îi admir, că îi văd în carne şi oase, că stau de vorbă cu ei.

Cea mai mare reuşită în cariera mea este…faptul că am ajuns să moderez de atâtea ori emisiuni în direct, ceea ce îmi confirmă, încă o dată, faptul că tot ceea ce am visat şi am proiectat are şi o bază reală, că sunt făcută pentru asta. Dincolo de premiile de interpretare pentru film sau teatru, fiecare final de spectacol, copleşit de aplauze, se constituie a fi câte o mare reuşită.

Şi cel mai mare eşec…nu cred că am avut vreunul şi nu simt că am înregistrat vreun eşec până acum.

Cel mai îndrăzneţ vis profesional al meu este…unul secret (râde), şi abia după ce se va îndeplini îl voi face public.

Cei mai buni oameni de televiziune mi se par… Jay Leno şi Ellen DeGeneres.

Emisiunile mele preferate sunt…cele de divertisment cu mai susnumiții, cele de design interior, culinare şi de travel.

Ziarele şi revistele pe care le citesc mereu sunt…de cele mai multe ori adresate bărbaţilor, Esquire şi GQ, dar nu vă gândiţi la cele cu poze. (râde) Iar din cele pentru femei, care îmi mai cad în mână, se număra Elle, Tabu, cele pentru mămici şi bebeluşi, de design interior.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *