duminică , 1 octombrie 2023

Paula Chirilă joacă pentru prima dată într-un lungmetraj

PC

Paula Chirilă şi-a făcut debutul şi în filmul de lungmetraj, într-un rol principal. Vedeta de la Kanal D  joacă în prima peliculă cinematografică a lui Deian Carmazan, fiul celebrului Ioan Carmazan, şi speră ca „Pasărea neagră care râde” să fie un film cât mai bine primit de public.

„Luni seară a fost premiera acestui film extraordinar, care îi are în distribuţie, printre alţii, pe Costel Caşcaval și Eusebiu Ştefănescu. Este o poveste poliţistă, scrisă şi produsă într-un mod inedit de Titi Popescu, în care doi bărbaţi sunt ucişi cu sânge rece. Eu interpretez rolul principal feminin, sunt o văduvă îndurerată care luptă pentru aflarea adevărului şi sfârşeşte prin a se îndrăgosti de cel care conduce ancheta, personaj întruchipat perfect de Demis Muraru. Pelicula nu este doar o ficţiune poliţistă, ci are la bază un scenariu senzaţional, plin de sensuri ascunse, mistere, vise şi însemnătatea lor. Uneori se merge pe piste greşite, dar, la final, binele învinge! Mă bucur enorm că am jucat în acest film, pentru că de regizorul Deian Carmazan mă leagă numai amintiri frumoase”, a declarat actriţa.

Paula Chirilă prezintă, alături de Cristina Cioran, emisiunea „Draga mea prietenă”, de luni până vineri, de la ora 10:00, la Kanal D.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *