vineri , 22 septembrie 2023

Paula Seling, despre soțul său: „El a fost sclipirea pe care o așteptam”

PaulaRadu

Paula Seling mărturisește despre soțul său, Radu, că este omul pe care îl aștepta în viața ei și că se întreabă, uneori, dacă merită fericirea pe care o trăiește.

„El a fost sclipirea pe care o aşteptam şi uneori mă gândesc dacă am meritat-o, nu ştiu… Uneori mă gândesc ce am făcut să am atâta, să mi se dea atâta lumină şi bucurie, pentru că despre asta e vorba”, spune Paula Seling despre soțul ei, în emisiunea „Doamne de poveste”, ce va fi difuzată duminică, 26 mai, de la 16.30, pe postul Acasă.

Paula Seling mai vorbeşte despre oamenii care i-au schimbat viaţa, despre familie şi cariera şi oferă detalii despre povestea sa de dragoste cu Radu. Cântăreața s-a îndrăgostit de cel care avea să îi devină soţ în liceu, iar peste ani destinul i-a adus din nou împreună: „Înainte să reîntâlnesc iubirea cea mare, pentru că eu cunoscusem iubirea cea mare cu 9 ani înainte să mă căsătoresc, după care a dispărut din viaţa mea şi a revenit… Adică pe soţul meu l-am cunoscut când eram copil, eram clasa a X-a”.

Lecţia de discreţie în iubire a învăţat-o de la părinţi. „La noi în familie este important ca viaţa privată să fie privată, inclusiv în ceea ce priveşte gesturile de tandreţe… E clar că mai mult bine decât partenerul tău de viaţa nu-ţi doreşte nimeni, decât părinţii… E o lecţie pe care am învăţat-o de la ei, evident”, povesteşte Paula Seling.

Foto: paulaseling.wordpress.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *