duminică , 1 octombrie 2023

Peeling cu laser, pentru un ten curat şi luminos în orice anotimp

Peelingfoto

Coşurile, punctele negre, petele maronii provocate de expunerea îndelungată la soare, semnele lăsate de acnee sau ridurile fine apărute odată cu trecerea inevitabilă a timpului sunt cele mai frecvente probleme ale tenului. Medicina estetică actuală a dezvoltat o soluţie inovatoare pentru toate aceste probleme, care oferă rezultate imediate şi este una dintre cele mai căutate metode dermato-cosmetice: peeling-ul cu laser. Peeling-ul cu laser este procedura „minune” care vine în completarea deja cunoscutului peeling chimic, dar care are mai puţine efecte secundare.

Peelingul este o metodă dermato-cosmetică prin care se îndepărtează straturile superficiale de la nivelul pielii, determinând o reparare a acesteia. Această metodă este folosită pentru îmbunătăţirea texturii pielii, reducerea ridurilor, corectarea petelor şi a urmelor lăsate de acnee, stimulând în acelaşi timp regenerarea din profunzime a pielii. „Peeling-ul cu laser acţionează asupra straturilor superioare de la nivelul pielii, îndepărtând celulele moarte şi stimulând regenerarea acestora, iar în cele din urmă acest proces favorizează formarea unui tegument nou. Acest tratament este unul neinvaziv, nu lasă urme sau cicatrici şi, cel mai important, se poate realiza în orice anotimp”, explică Dr. chirurg estetician Calin Doboş.

Dermatologul spune că această metodă de îmbunătăţirea a texturii pielii are multiple beneficii. Pe lângă faptul că îndepărtează ridurile fine, corectează petele, pistruii sau urmele lăsate de acnee, în urma peeling-ului cu laser tenul va fi mai curat, mai fin şi mai luminos. Însă, cel mai important lucru la acest tip de peeling este că exfoliază pielea şi are efecte de stimulare şi regenerare a celulelor. Acest tip de peeling se poate realiza la orice vârstă, nu are efecte adverse, iar rezultate sunt vizibile la scurt timp după procedură.

Ce efecte adverse pot apărea

În ceea ce priveşte simptomele ce pot să apară după o astfel de procedură, acestea sunt unele superficiale, iar pacientul poate relua imediat activităţile zilnice. În primele 12 ore de la tratament, pielea se va înroşi şi apărea o senzaţie uşoară de usturime precum cea provocată de arsurile solare, însă acestea vor trece imediat dacă se aplică cremele şi unguentele recomandate.

Preţul unui astfel de tratament variază în funcţie de numărul de proceduri de care este nevoie, iar acest lucru se va stabili împreună cu medicul estetician.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *