sâmbătă , 24 iulie 2021

Pentru copii și oameni mari: animaţia „Deep: O aventură nesfârşită”

O poveste animată, plină de umor şi emoţie, distribuită de Vertical Entertainment, „Deep: O aventură nesfârşită” explorează universul subacvatic cu misterele şi farmecul său, în premieră, la cinema, din 12 mai.

Plasată într-un viitor îndepărtat, în care oamenii au părăsit planeta acoperită aproape în totalitate de apă, acţiunea filmului îl prezintă pe micul Deep, o caracatiţă în căutarea aventurii, alături de cei doi prieteni ai săi: Evo – peştele undiţar şi Alice – crevetele nevrotic.

În anul 2100, aceştia, împreună cu alte câteva înotătoare ciudate, par a fi singurele vietăţi care mai dau culoare clădirilor întunecate de sub apă. Însă un cutremur le distruge căminul, iar cei trei amici pornesc în sfârşit în aventura la care visau, cu speranţa că vor găsi salvarea în New York-ul scufundat.

Curioase şi simpatice, personajele marine urmează o călătorie plină de speranță, în care vor trece prin cele mai haioase întâmplări şi cele mai cuceritoare peisaje. Naivitatea şi simțul umorului care le caracterizează vor intra în contrast cu o lume care poate fi colorată și îmbietoare, dar și înfricoșătoare și impenetrabilă. Ceea ce copiii vor avea de învăţat de la aceştia este că există un bob de speranță chiar şi în cea mai întunecată grotă de pe fundul oceanului.

Un film 3D dublat în limba română şi distribuit de Vertical Entertainment, „Deep: O aventură nesfârşită” are premiera pe marile ecrane din ţară începând cu 12 mai.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus