vineri , 22 septembrie 2023

„Pentru totdeauna” cu Anda Dimitriu – VIDEO

Anda Dimitriu

Am remarcat-o anul trecut, la Vocea României. Întâi i-am remarcat, ce-i drept, tricoul cu accente hip-hop, ce părea din alt film, îmbrăcat de fata asta cu chip blând şi aer de Albă-ca-Zăpada. Anda Dimitriu a ajuns până în finală, sub antrenoriatul lui Marius Moga, şi mă bucur să observ că a trecut printr-o schimbare de look ce o pune foarte bine în valoare. Însă vestea cea mai bună e că lansează primul single din cariera ei.

Refrenul îşi are originea în piesa „Vino pentru totdeauna“ a legendarei formaţii Iris, inclusă pe albumul „Maxima”, lansat în anul 2005. „Pentru totdeauna este un nou drum pentru mine, ca să continui metafora piesei, şi este un vot de încredere din partea celor de la Iris“, mărturiseşte Anda şi ne îndeamnă să ascultăm melodia cu inima deschisă, pentru a-i pătrunde mesajul puternic. „Sper să vă placă şi să simţiţi ce simt şi eu de fiecare dată când o ascult: că dragostea e singurul drum ce merită parcurs, chiar dacă ni se pare greu în anumite momente.“

Noua melodie se bucură şi de un videoclip reușit, regizat de Anton Sandu. „La filmări am avut emoţii, dar îmi place mult ce a ieşit şi îi mulţumesc lui San şi întregii echipe pentru că au capturat emoţia şi mood-ul piesei. De asemenea, mulţumesc Roton, ATOM şi lui Vlad Lucan, cel care a produs piesa”.

Anda Dimitriu a dat dovada tăriei şi ambiţiei sale atunci când a luptat din răsputeri pentru a-şi depăşi problemele de sănătate care riscau să o ţină departe de muzică (s-a născut cu o problemă la șold care generează continuu dureri de spate și oboseală). Artista nu a permis însă niciunui obstacol să stea în calea succesului său, dovadă fiind lansarea acestui emoţionant prim single dintr-o carieră pe care i-o ghicim de pe acum încununată de noi realizări.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *