vineri , 8 decembrie 2023

Philip Seymour Hoffman a fost înmormântat

PSh

Actorul Philip Seymour Hoffman, care a murit duminica trecută, cel mai probabil din cauza unei supradoze de heroină, a fost înmormântat, vineri, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar membrii familiei sale și prietenii cei mai apropiați.

Printre colegii de breaslă ai lui Philip Seymour Hoffman care au fost prezenți la înmormântare s-au numărat Cate Blanchett, Meryl Streep, Julianne Moore, Joaquin Phoenix și Chris Rock. Ceremonia a avut loc la biserica St. Ignatius Loyola, din Manhattan, New York. Cate Blanchett și Paul Thomas Anderson au rostit, fiecare, discursuri în memoria actorului.

Philip Seymour Hoffman a fost descoperit mort, duminica trecută, în apartamentul său din New York. Cea mai probabilă cauză a decesului este o supradoză de heroină, însă primele rezultate ale autopsiei au fost „neconcludente”, conform medicilor legiști.

Philip Seymour Hoffman a fost unul dintre cei mai apreciaţi actori ai generaţiei sale. El a primit un Oscar pentru rolul său din filmul „Capote”, în 2006.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *