duminică , 24 septembrie 2023

Pink: cum se antrenează și ce mănâncă pentru o formă impecabilă

PinkFoto: entretenimento.uol.com.br

Când nu face vocalize pentru a-și menține vocea suplă, Pink face cu siguranță flotări sau fandări, care o ajută să-și păstreze forma fizică impecabilă. Cunoscută pentru show-urile sale impresionante, în care muzica de calitate se îmbină cu spectacole acrobatice, artista muncește mult pentru tot ce oferă publicului.

Pink lucrează, de regulă, cu doi antrenori care o îndrumă în obiectivul ei de a-și menține trupul sănătos, frumos și puternic: Jeanette Jenkins și Gregory Joujon-Roche. Cel din urmă o antrenează intens înainte de fiecare turneu, pentru ca artista să poată duce la capăt zeci de reprezentații de câte două ore, în care trebuie să cânte live, să danseze și să execute acrobații demne de spectacolele trupei Cirque du Soleil.

PinkFoto: content.usatoday.com

Cum reușește? Gregory Joujon-Roche a dezvăluit pentru revista Shape câteva dintre regulile lui, iar Pink a vorbit cu Oprah Winfrey despre obiceiurile ei alimentare și tipurile de antrenamente pe care le practică în mod constant:

  • Pink face o oră de exerciții cardio în fiecare zi: aerobic, alergare pe bandă sau în aer liber, sărituri cu coarda sau înot.
  • Face yoga de cel puțin patru ori pe săptămână.
  • Antrenamentele cu Jeanette Jenkins constau în exerciții clasice de fitness, menite să mențină tonusul tuturor mușchilor.
  • Antrenamentele cu Gregory Joujon-Roche durează, de obicei, 90 de minute și cuprind mai ales exerciții de forță și echilibru, dar și activități cardio.
  • Înainte de evenimente importante, unde spune că „nu are cum să nu fie într-o formă fizică incredibilă”, Pink are o dietă aproape vegan: mănâncă tofu, fructe și legume proaspete, la care adaugă o „infuzie” de smoothies și așa-numitele wellness shots – amestecuri de fructe, legume, ierburi și condimente care îi aduc vitalitate.
  • „Când sunt în turneu, sunt foarte atentă la ce mănânc și fac multă mișcare, dar când sunt acasă, mănânc pizza, devin grasă și fericită!”, spune Pink.

Pink2Foto: www.public.fr

Gregory Joujon-Roche: „Mănâncă verde timp de o zi!”

Antrenorul Gregory Joujon-Roche, care o ghidează pe Pink și în ce privește alimentația, spune că artista își alege câte o zi, în fiecare lună, în care mănâncă numai alimente verzi. „Încercați și voi! Tot ce mănânci ar trebui să fie verde, cu excepția apei. Sunt atât de multe alimente verzi sănătoase, precum salata verde, avocado, merele, sucurile din fructe și legume. Faceți asta o dată pe lună. Vă veți simți bine, iar corpul vostru vă va iubi pentru asta. Vă va salva viața”, ne sfătuiește Gregory Joujon-Roche.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *