vineri , 16 aprilie 2021

Pink a pozat topless pentru Bryan Adams

Pink Topless Bryan Adamsfoto

Cântăreața Pink a pozat topless pentru Bryan Adams, iar fotografia a fost publicată în cel mai recent număr al revistei Photo, care a dorit să marcheze astfel 20 de ani de când artistul a devenit fotograf.

Pink a pozat pentru Adams în 2006, într-o ipostază provocatoare și plină de personalitate, care o definește întru totul: acoperită doar în partea de jos a corpului, vedeta de origine australiană își afișează cu nonșalanță bustul gol și lasă la vedere un piercing și câteva tatuaje. Pentru a nu se dezice de firea sa rebelă, Pink trage cu patos dintr-o țigară și privește direct spre obiectivul foto. „Era o zi frumoasă. Era destul de cald afară. I-am sugerat că ar fi o idee bună, iar ea mi-a zis: Nici măcar soțul meu nu-mi vorbește așa, și-apoi și-a dat jos tricoul”, a povestit Bryan Adams, pentru revista Billboard, despre momentul în care a convins-o pe Pink să pozeze fără haine.

Publicarea imaginii în revista Photo reprezintă un omagiu adus cântărețului canadian pasionat de fotografie, care, între 11 septembrie și 28 noiembrie, va expune o colecție de imagini la Young Gallery din Bruxelles.

Citiți AICI cum se menține Pink într-o formă fizică impecabilă!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus