joi , 30 noiembrie 2023

Pink: Sunt recunoscătoare pentru corpul meu puternic

Pink 1

Nu are o siluetă perfectă. Ba chiar, în anumite perioade ale vieții ei, ieșea total din tiparul de frumusețe impus de staruri. Cu toate astea, Pink a fost întotdeauna admirată, dacă nu pentru felul în care arată, cel puțin pentru atitudinea sa față de propriul corp.

Astăzi, după o sarcină care i-a adus multe kilograme în plus, cântăreața e în cea mai bună formă posibilă. A demonstrat-o în videoclipul său recent, pentru piesa „Try”, unde face față cu succes unei coregrafii complicate, pe care doar un trup bine antrenat o poate susține. „Oamenii au comentat mult despre corpul meu, de-a lungul timpului, spunând despre el că e bun sau rău. Corpul acesta e capabil de atât de multe lucruri! Sunt recunoscătoare pentru corpul meu puternic, care mă duce prin lume”, a scris Pink pe profilul său din rețeaua Twitter, de curând.

Artista a mai declarat că nu s-a bazat niciodată pe frumusețe pentru a reuși în viață. „Încerc să fiu un exemplu și pentru fetița mea. Când se uită la mine, vreau să-i arăt că o femeie poate să realizeze absolut orice, și nu bazându-se numai pe felul în care arată”, a încheiat Pink.

Pink Cocktail

Foto: Daily Mail

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *