miercuri , 3 martie 2021

Portret de dragoste: Audrey Hepburn și Mel Ferrer

1

Audrey Hepburn și Mel Ferrer, într-o vreme când dragostea n-ar fi putut să-i facă mai fericiți de atât. Instantaneele au fost realizate de Michael Ochs, în 1956, pe un drum provincial din Franța, în timpul unei excursii.

Audrey Hepburn și Mel Ferrer s-au cunoscut în 1953, la o petrecere găzduită de prietenul lor comun, actorul Gregory Peck. „Am vorbit despre teatru; știa totul despre La Jolla Playhouse Summer Theatre, unde eu și Greg Peck co-produceam piese. A spus că m-a văzut de trei ori în filmul Lili. În sfârșit, a spus că i-ar plăcea să joace într-o piesă cu mine și m-a rugat să-i trimit o piesă bună, dacă aveam să găsesc”, a povestit Ferrer. În scurt timp, i-a trimis scenariul piesei Ondine. Audrey a fost imediat de acord să colaboreze, iar în ianuarie 1954, au început repetițiile. Opt luni mai târziu, pe 25 septembrie 1954, cei doi s-au căsătorit în Bürgenstock, Elveția, cu puțin timp înainte de a începe să filmeze împreună pentru „Război și pace”.

2

Hepburn și Ferrer au avut un singur copil împreună – Sean, născut pe 17 iulie 1960. După 14 ani de căsnicie, cuplul a divorțat, pe 5 decembrie 1968. Audrey s-a recăsătorit cu psihiatrul italian Andrea Dotti, cu care a avut un fiu, pe Luca Dotti (citiți aici interviul nostru exclusiv cu Luca).

Actrița s-a stins din viață pe 20 ianuarie 1993. Mel Ferrer a murit 15 ani mai târziu, în iunie 2008.

Foto: theredlist.fr

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus