marți , 5 decembrie 2023

Pregătirea pentru plajă: soluții de protecție împotriva razelor de soare

Taking sunbath

Anotimpul estival a început, iar îngrijirea pielii este esenţială în această perioadă. Expunerea la soare fără niciun fel de protecţie este dăunătoare atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung. Şi pentru că o piele frumoasă este o piele sănătoasă, soluţia pentru protejarea ei vine de la Pharmaceris S.

Gama de protecție solară de la Pharmaceris S conține substanţe cu factori de protecție UVA şi UVB ce absorb şi reflectă razele solare, asigurând protecţia intensivă atât de necesară pielii. De asemenea, produsele hidratează şi catifelează pielea, diminuând riscul iritaţiilor solare sau apariţiei petelor pigmentate.

Pharmaceris s-a gândit la tot ce ai nevoie pentru a merge liniștită la plajă!

  • Cremă hidratantă protectoare pentru ten SPF30. Este recomandată pentru tipurile de ten sensibile şi cu probleme. Filtrele fotostabile UVA şi UVB asigură absorbţia şi reflexia razelor solare şi previn îmbătrânirea, iar untul de Shea susţine o hidratare în profunzime. Conține și alatonină, ce previne microleziunile pielii şi calmează iritaţiile. Preț recomandat: 43de lei.
  • Cremă hidrolipidică calmantă pentru ten SPF50. Protejează pielea sensibilă şi delicată împotriva razelor ultraviolete. Produsul asigură o protecţie de lungă durată a pielii, prin conţinutul de unt de Shea, ce calmează, hidratează şi previne uscarea epidermei. Preț recomandat: 45 de lei.
  • Emulsie hidratantă protectoare pentru corp SPF30. Utilă pentru pielea de pe toată suprafaţa corpului. Prin conţinutul de filtre fotostabile, emulsia are dublu efect: reflectă razele solare şi asigură o pretecţie intensivă a pileii. Hidratarea în profunzime a pielii este asigurată de untul de Shea, ce are efect calmant şi previne apariţia petelor solare. Preț recomandat: 46 de lei.
  • Balsam hidrolipidic calmant pentru corp. Este recomandat pentru pielea expusă deja la soare, după bronzare. Produsul asigură o regenerare intensivă a pielii iritate, calmează, hidratează şi încetineşte îmbătrânirea epidermei. Totodată, are efect de protecţie împotriva factorilor nocivi din mediul înconjurător. Preț recomandat: 42 de lei.

Nivelul de protecţie anti-UV al cosmeticelor din gama Pharmaceris S este de peste 96%.

crema

În această perioadă, produsele Pharmaceris S vin cu o ofertă specială: la achiziţionarea unui produs Pharmaceris S din farmaciile Sensiblu şi Dona beneficiaţi de o reducere de 50% pentru un al doilea produs.

Foto: je2u.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *