miercuri , 22 septembrie 2021

Premieră de teatru promițătoare: „Amanta”, cu Ilinca Goia și Magda Catone

Afis Amanta

A sosit timpul să ne bucurăm de o nouă comedie savuroasă, jucată de actori excepționali! Miercuri, 5 noiembrie, începând cu orele 19:00, mergeți la premiera piesei de teatru Amanta”, care are loc la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor!

Comedia „Amanta”, în regia lui Armand Calinovici – o adaptare după celebra lucrare „Încurcă lume” de A.D. Hertz – va fi pusă în scenă de artişti de notorietate, iubiţi de public pentru rolurile de excepţie interpretate în numeroase filme şi piese de teatru din aria comediei: Ilinca Goia (Olga), Magda Catone (Didina Strâmbuleanu), Marius Rizea (Bungrăzescu Traian), Dorin Andone (Matei Pintenaru) şi Armand Calotă (Emil Strâmbuleanu).

Acţiunea se desfăşoară la începutul secolului XX. În zori, avocatul Emil Strâmbuleanu se întoarce acasă cu o trăsură….Uuups….Didina nu doarme. E furioasă! Câţi bărbați nu au pregătit o minciună când au lipsit o noapte din patul conjugal, pentru a o folosi în faţa nevestei răvăşite?! Dar ce faci atunci când minciuna, o invenţie de moment folosită de avocat, se transformă în realitate şi te trezeşti cu amanta în propria casă! Hai, să vedem pe unde scoţi cămaşa, când în familie cumnatul e… procuror! Trebuie să vedeți spectacolul „Amanta” pentru a afla cum va ieşi dintr-un astfel de coşmar conjugal avocatul infidel.

Biletele au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate, la preţul de 60 lei, din reţeaua Vreau Bilet de la punctele de vânzare din Unirea Shopping Center etj.2, Palatul Naţional al Copiilor, Librăria Eminescu sau online de pe www.vreaubilet.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus