sâmbătă , 2 decembrie 2023

Premieră: „Toate drumurile duc la Roma”, cu Sarah Jessica Parker și Claudia Cardinale

film SJP

Dacă vă e dor de Sarah Jessica Parker și de legendara Claudia Cardinale, aflați că le puteți revedea pe cele două actrițe într-un nou film, ce va avea premiera pe 29 aprilie. „Toate drumurile duc la Roma” este o comedie romantică ce se anunță amuzantă și înduioșătoare, așa cum îi stă bine unei astfel de producții.

Pelicula reprezintă și revenirea lui Sarah Jessica Parker în cinema, după cinci ani de pauză. De la filmul „New Year’s Eve”, din 2011, vedeta din „Sex and the City” nu a mai apărut pe marele ecran. Totodată, o veți putea urmări pe una dintre cele mai cunoscute actrițe italiene din toate timpurile, Claudia Cardinale.

Poveste: Maggie (Sarah Jessica Parker) este o mamă singură şi o profesoară de colegiu foarte încordată, care locuieşte în New York. În încercarea de a se reconecta cu Summer, fiica ei adolescentă şi problematică, decide să pornească într-o călătorie în Toscana, în satul pe care obişnuia să-l viziteze în tinereţe. Acolo, îl reîntâlneşte pe chipeșul Luca, o iubire din trecut, încă burlac, care locuiește cu mama lui, Carmen (Claudia Cardinale), de optzeci de ani. Summer (căreia îi lipseşte iubitul, „băiatul rău” din New York) şi Carmen (care plănuieşte în secret, împotriva voinţei lui Luca, nunta cu Marcellino, adevărata ei iubire din Roma) fură maşina lui Luca şi pleacă spre Roma. Maggie şi Luca pornesc imediat pe urmele lor. Astfel, cele două cupluri, total incompatibile, petrec destul timp împreună, încât să se apropie și să ajungă la o mai bună înţelegere a celuilalt.

„Toate drumurile duc la Roma” va rula în cinematografele din România începând cu 29 aprilie.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *