marți , 5 decembrie 2023

Prezentatoarea TVR Andra Gavril s-a căsătorit

Andra 1

Andra Gavril, fosta gazdă a Jurnalului Cultural de la TVR, s-a căsătorit, ieri, în cadrul unei ceremonii discrete, cu Petru Mărgineanu, cunoscut compozitor de muzică de teatru și film.

Evenimentul – care va fi urmat de o nuntă, vara aceasta – a fost anunțat chiar de radioasa proaspătă soție, pe profilul său de Facebook, care s-a umplut în scurt timp de urări de fericire din partea prietenilor  Andrei. Prezentatoarea TVR a fost darnică și în ce privește fotografiile, publicând o serie de instantanee reușite, realizate în timpul cununiei civile. Alături de Andra s-a aflat familia ei, dar și prieteni apropiați, precum femeia de afaceri Doina Popoviciu Dincă.

Andra Gavril a fost, timp de un deceniu, imaginea Jurnalului de la TVR Cultural, până anul trecut, când postul a fost desființat. Prezentatoarea TV a avut o relație discretă și de lungă durată cu artistul Florin Chilian.

Petru Mărgineanu este un talentat muzician, cunoscut pentru compozițiile sale care au reprezentat coloana sonoră a unor filme cum ar fi „Magnatul”, „Orient Express”, „Călătoria lui Gruber” sau „Occident”.

Andra Doina

Sursă foto: Facebook – Andra Gavril

Semnat de

5 comentarii

  1. Cu familia nu am vazut poze, doar cu nepoata ei 🙂

  2. Da, si eu doar cu Thea Maria si Andra am vazut 🙂

  3. Mie una mi se pare ca cele doua, Andra si nepoata, seamana mult. Ambele sunt doua frumoase 🙂

  4. Casa de piatra! 🙂

  5. Peste un an! Felicitari!

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *