marți , 5 decembrie 2023

Prima TV a încetat colaborarea cu Cristina Țopescu, după ce jurnalista s-a înscris în PSD

topescu

Prima TV a anunţat, luni, că încetează colaborarea cu jurnalista Cristina Ţopescu, după ce aceasta a anunţat că s-a înscris în PSD.

„Cristina Ţopescu a ales să se implice în viaţa politică şi să se dedice în totalitate proiectelor sociale pe care le-a susţinut până acum şi în calitate de jurnalist. Conducerea Prima TV respectă opţiunea Cristinei Ţopescu şi îi mulţumeşte pentru profesionalismul şi implicarea de care a dat dovadă în cei 12 ani de colaborare”, se menționează în comunicatul Prima TV, citat de mediafax.ro.  „Ca om politic, nu voi face decât să continuu să susţin şi să lupt pentru cauze în care cred cu toată tăria şi în care m-am implicat până acum ca jurnalist”, spune, la rândul său, Cristina Ţopescu.

La Prima TV, Cristina Ţopescu prezenta „Focus”, principala emisiunie de ştiri a televiziunii, difuzată de luni până joi, de la ora 18:00. De asemenea, Cristina Ţopescu prezenta „Verde-n faţă”, un talk-show despre problemele societăţii, difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 11.00.

Jurnalista Cristina Ţopescu s-a înscris în PSD, anunţul fiind făcut, vineri, la Congresul partidului, de către preşedintele Organizaţiei de femei a PSD, Rovana Plumb.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *