vineri , 22 septembrie 2023

Primăvara reciclăm haine și alte comori, la Yard Sale

Yard Sale de 22 martie

În martie facem curăţenie în dulapuri, în minţi şi în suflete. Redefinim, refolosim, reciclăm, revalorizăm produsele pe care le-am cumpărat din impuls, care ne aglomerează casa şi viaţa, care stau nefolosite. Ele pot fi comori.

Mergi la ediţia din martie a Yard Sale şi scotoceşte, reciclează şi socializează cu marea comunitate a consumatorilor responsabili.

Yard Sale-ul te pregăteşte de primăvară! Ne înnoim garderoba într-o sesiune de scotoceală printre chilipiruri preţioase în sâmbăta din 22 martie la Dianei 4 (zona Rosetti, str. Dianei, nr. 4). De la 10:00 la 18:00, schimbăm perspectivă asupra hainelor, pantofilor, bijuteriilor, obiectelor decorative şi electrocasnicelor folosite. Le readucem utilitatea, le prelungim viaţa pentru încă un ciclu de folosinţă.

Pentru că Yard Sale este o formă de reciclare absolut necesară oricărei societăţi consumeriste, vindem la preţuri mici sau dăm o altă utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neapărat fizic.

La finalul fiecărei ediţii participanţii şi vizitatorii donează haine şi încălţări unei case de plasament sau Samu Social.

Astfel, la Yard Sale de 22 martie @ Dianei 4, sâmbătă de la 10:00 la 18:00, ești aşteptat să scotoceşti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni, la cel mai eco responsabil târg din oraş.

Intrare gratuită!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *