sâmbătă , 24 iulie 2021

Primul copil cu Olivier Martinez. Halle Berry a născut

HB

Halle Berry a născut, sâmbătă, la spitalul Cedars Sinai din Los Angeles, un băiețel, acesta fiind primul copil al actriței cu soțul său, Olivier Martinez.

Cele două staruri au anunțat, în luna aprilie, că așteaptă un copil, scrie Daily Mail. Apoi, în luna iulie, actrița a declarat că își dorește să se întoarcă devreme pe platourile de filmare, căci nu își dorește să ia o pauză în carieră după nașterea micuțului. „După ce voi naşte o să mă întorc la muncă cât mai curând posibil. Când am născut-o pe Nahla, mi-am luat o pauză de la muncă de aproape 4 ani. Dar, cum acum în cariera mea lucrurile merg foarte bine, vreau să lucrez în continuare. Din cauza aceasta, băieţelul va călători cu mine”, a spus Halle Berry.

Halle Berry și Olivier Martinez s-au căsătorit în luna iulie, în Franța, după ce se logodiseră în 2011. Actrița mai are o fetiță, în vârstă de cinci ani, dintr-o relație anterioară cu modelul Gabriel Aubry, și a mai fost căsătorită de două ori, spre deosebire de Martinez, care se află la primul mariaj.

Foto: televicious.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus