marți , 5 decembrie 2023

Prințesa Caroline de Monaco a devenit bunică

caroline_de_monaco

Motiv de bucurie la casa regală de Monaco: Prințesa Caroline a devenit bunică, după ce logodnica fiului său Andrea a dat naștere unui băiețel, joi. Familia urmează să dea publicității, în curând, și numele copilului.

Columbianca Tatiana Santo Domingo, în vârstă de 29 de ani, a născut joi un băiețel, primul pentru ea și Andrea Casiraghi. Palatul Monaco a declarat că Prințesa Caroline este „foarte încântată” de venirea pe lume a copilului.

Andrea Casiraghi, în vâstă de 28 de ani, este fiul Carolinei de Monaco și al celui de-al doilea soț al acesteia, care a murit într-un accident nautic în Monte Carlo, în 1990. El este nepotul suveranului actual al Monaco, Prințul Albert al II-lea. Albert este fiul legendei filmului american Grace Kelly și al Prințului Rainier al III-lea. Astfel, nou-născutul este al treilea în ordinea succesiunii la tron, după Andrea (care momentan nu are nici un titlu) și Prințesa Caroline, care este prima. Totuși, această linie a succesiunii s-ar schimba dacă Prințul Albert și soția sa Charlene ar deveni părinți înainte ca Andrea și Tatiana să se căsătorească.

fata

Tatiana Santo Domingo este fiica regretatului Julio Santo Domingo, clasat de Forbes, în anul 2011, pe locul al doilea în clasamentul celor mai bogați oameni din Columbia. Mama Tatianei este Vera Rechulski, fostă vedetă de origine braziliană, care în prezent locuiește la Paris.

Conform revistei Hello, sora lui Andrea, Charlotte, va fi nașa băiețelului.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *