miercuri , 29 noiembrie 2023

Prochaine: trei accesorii perfecte pentru primăvară

Model

Nici un anotimp nu este mai potrivit decât primăvara pentru a ne aduce aminte de accesoriile preferate și a le asorta la noile noastre ținute, de acum mult mai lejere și mai feminine. V-am pregătit trei sugestii, trei accesorii deosebite, realizate de designerul Anca Rădulescu, creatoarea brandului de bijuterii handmade Prochaine.

Colierul Prochaine Demya

Demya

Grație stilului inovativ în care a fost concepută, piesa a fost aleasă de specialiștii de la târgul de design Who’s Next Paris, drept un exponent al trendurilor sezonului următor. Colierul a fost realizat prin împletirea manuală a zalelor de culoare neagră într-o formă tubulară, continuată cu trei șiraguri de agate gri. Modul în care accentuează linia decolteului face din acest colier o piesă ușor de asortat atât unei ținute simple, ca de exemplu jeans și pulover, cât și unei ținute mai sofisticate, cum ar fi o rochie de seară.

Colier Prochaine Emalya

Emalya

În realitate arată chiar și mai frumos decât în fotografie. Ușor, aproape elastic și extrem de confortabil, colierul Emalya este confecționat din zale împletite într-o formă tubulară. Cele două tuburi sunt unite de un ansamblu de pietre semiprețioase: jadul verde, care devine și punctul de atracție al piesei. Este un colier handmade modern, care va transforma chiar și cea mai simplă apariție într-una șic și atrăgătoare. Se poate purta la orice fel de ținută, de la jeans până la o rochie de cocktail.

Cercei Prochaine Omnya

Omnya

Realizați din zale de culoare neagră și argintie, după un tipar inspirat din armurile medievale. Forma lor modernă conferă o alură nobilă și subtilă unei ținute elegante, precum și uneia casual. De asemenea, brățara cu același nume, din zale în două nuanțe, este un accesoriu extrem de interesant, deci cu siguranță va atrage privirile tuturor.

Și, pentru că un creator de bijuterii handmade este întotdeauna deschis la sugestiile clienților lui, Anca Rădulescu vă invită să dați frâu liber creativității și să personalizați bijuteriile alese, alegând voi însevă culoarea zalelor și pietrele folosite în realizarea pieselor. Detalii pe site-ul Prochaine.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *