joi , 7 decembrie 2023

„Profesioniştii”: Eugenia Vodă revine cu un nou sezon al emisiunii sale, la TVR 1

producatorul Liana Sandulescu, Gheorghe Hagi si Eugenia VodaFoto: Producătorul Liana Săndulescu, Gheorghe Hagi și Eugenia Vodă

Primul invitat al Eugeniei Vodă la Profesioniştii din noul sezon este prof. dr. Sanda Măgureanu, „o somitate a neurologiei pediatrice din România” – sâmbătă, 14 martie, de la 22.30 

Publicul care iubeste această emisiune devenită brand al TVR se va putea întâlni cu o serie de premiere Profesioniştii, realizate de Eugenia Vodă, începând cu 14 martie. Profesioniştii poate fi vizionată sâmbăta, de la 22.30, la TVR 1, dar şi pe tvrplus.ro.

Printre noutăţile sezonului se numără şi o ediţie cu un faimos profesionist al fotbalului: Gheorghe Hagi. Pentru prima ediţie însă, cea din 14 martie, realizatoarea Eugenia Vodă ne propune întâlnirea cu „o somitate a neurologiei pediatrice din România”. „Doamna doctor va vorbi despre autism, despre epilepsie, despre diagnostice adevarate şi false, dar mai ales despre o experienţă de viaţă cu totul şi cu totul specială, extrem de traumatizantă; de fapt, prima ediţie Profesioniştii este despre puterea unui om de a supravieţui şi de a se reinventa”, spune Eugenia Vodă, realizator Profesioniştii.

Medic cu dublă specializare (Neurologie şi Psihiatrie Pediatrică), având o experienţă de peste 40 de ani în domeniu, Sanda Măgureanu este considerată unul dintre fondatorii Neurologiei Pediatrice în România. A fost doctor în ştiinte medicale la Clinica de Neurologie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Profesor Dr. Alexandru Obregia”.

Despre Profesioniştii

Unul dintre cele mai longevive programe ale Televiziunii Române, emisiunea Profesioniştii este difuzată de TVR 1 din anul 2000. Eugenia Vodă a oferit publicului înregistrări unicat cu Puiu Călinescu, Jean Constantin, Dem Rădulescu, Gheorghe Dinică, Adrian Pintea, Leopoldina Bălănuţă, Octavian Paler. Tataee de la BUG Mafia, jurnalistul Cristian Tudor Popescu, actorii Dorel Vişan şi Marius Manole, regizorii Radu Afrim ori Mircea Daneliuc s-au numărat de asemenea printre invitaţii unor ediţii de colecţie ale emisiunii. Profesioniştii a fost distinsă cu numeroase premii, printre care „Premiul Clubului Român de Presă” pentru cel mai bun talk-show, „Premiul criticii” pentru cea mai bună emisiune de televiziune, dar şi premiul APTR pentru talk-show. Realizatoarea Eugenia Vodă completează arhiva de aur a Televiziunii Române cu fiecare ediţie a emisiunii Profesioniştii, aceasta rămânând constantă în privinţa calităţii invitaţilor şi a calităţii produsului de televiziune.

Semnat de

2 comentarii

 1. ESTE CEA MAI INSTRUCTIVA EMISIUNE PE CARE O URMARESC. FELICITARI DOAMNEI
  EUGENIA VODA.
  FARA ACEASTA EMISIUNE AM FI FOST MULT
  MAI SARACI.
  DACA NU AM AVEA PROFESIONISTII, SPIRITUL
  RMANESC AR FI NEIDDENTiFiCAT.
  OVIDIU BOJOR .BRADISTEANU Si ALTIi REPREZINTA REPERE.
  VA MULTUMIM PENTRU TOT CEEA CE NE-ATI
  PREZENTAT-VIETI IMPLINITE, DARUITE NOUĂ
  ,TUTUROR

 2. iubesc aceasta emisiune.
  felicitari doamna Eugenia VODA, va admir si va respect.
  cu stima
  E V

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *