vineri , 23 iulie 2021

Radu Beligan, invitat special în concertul Vunk de la Sala Polivalentă

RB

Unul dintre cei mai importanţi actori români din toate timpurile, Radu Beligan, este invitatul special al trupei Vunk în concertul pe care aceasta îl susţine joi, 3 octombrie, la Sala Polivalenta, #asasishow.

Momentul îndrăgitului actor în timpul spectacolului se va referi exact la tema show-ului – reţeta fericirii – şi la faptul că fiecare dintre spectatori face parte din reţeta fericirii, pentru că prin acţiunile lui ajuta că fericirea să fie exprimată şi exteriorizata.

„M-am gândit că Radu Beligan ar fi cel mai potrivit să fie imaginea formulei fericirii, prin căldura vocii sale celebre, prin liniştea din privirea dânsului şi înţelepciunea pe care o transmite prin fiecare cuvânt pronunţat. Înţelepciunea întărită de faptul că Radu Beligan a creat multă fericire celor din jur şi a simţit-o cel puţin la fel de mult. Întregul concept al spectacolului nostru are două portavoci legendare, din aceeaşi ligă a oamenilor de valoare din România, pe Radu Beligan şi pe Sanda Taranu, cu care am lucrat pentru spotul de promovare al spectacolului nostru din 3 octombrie”, a spus Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

În cadrul aceluiaşi concert, care se anunţă cel mai mare susţinut de trupa Vunk până acum, vor mai urca pe scenă Andra şi Loredana, dar şi un alt invitat special, al cărui nume va rămâne secret până la momentul spectacolului.

#asasishow este un spectacol care îşi propune să îmbine tehnologia de ultimă oră cu o scenografie impresionantă, dar şi cu hiturile trupei, în formule inedite. Ultimele bilete mai pot fi cumpărate de pe principalele siteuri de specialitate: www.eventim.ro, www.bilete.ro. www.myticket.ro. www.iabilet.ro, dar şi la casele de bilete din reţeaua off-line, respectiv Magazinele Diverta, Germanos, Orange, Vodafone, oficiile Postei Romane semnalizate „bilete.ro” şi casa de bilete a Sălii Palatului.

Semnat de

Un comentariu

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus