marți , 5 decembrie 2023

Rezultatele autopsiei lui Philip Seymour Hoffman, neconcludente

PSH

Legiștii din New York au declarat drept „neconcludente” rezultatele autopsiei actorului Philip Seymour Hoffman, care a murit duminică, la vârsta de 46 de ani.

O altă serie de teste urmează să fie efectuată în viitorul apropiat, pentru a se stabili cu exactitate cauza morții actorului, a declarat Julie Bolcer, purtătoarea de cuvânt a serviciului de medicină legală din New York, citată de The Independent. Cu toate astea, femeia nu a precizat când se vor realiza aceste teste și când va fi dat publicității rezultatul lor.

Până în acest moment, cea mai probabilă cauză a decesului lui Philip Seymour Hoffman este o supradoză de droguri. Actorul, care a primit un Oscar pentru rolul său din „Capote”, în 2006, a fost găsit mort, duminica trecută, în locuința sa din New York, de către un prieten scenarist. Hoffman a fost descoperit în baie, iar într-unul dintre brațe avea înfipt un ac. De asemenea, în apartamentul său din Greenwich Village au fost găsite nu mai puțin de 350 de punguțe cu heroină.

Philip Seymour Hoffman a mărturisit, în mai multe interviuri, că s-a luptat cu o dependență severă de droguri în trecut. El nu mai consumase astfel de substanțe timp de 23 de ani, însă în 2012 a recidivat din acest punct de vedere. În 2013, s-a internat într-o clinică ce tratează dependența de heroină.

Apropiații starului spun că acesta a suferit de o depresie în ultimele luni de viață, fiind afectat de despărțirea de partenera sa de viață, creatoarea de costume Mimi O’Donnell, cu care avea o relație de mai bine de 14 ani. Actorul avea trei copii: Cooper (10 ani), Tallulah (șapte ani) și Willa (cinci ani).

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *