joi , 7 decembrie 2023

Richard Galliano, Horia Mihail, Alexandru Tomescu şi vioara Stradivarius, la Sala Radio

Sala Radio

„100% Mozart” este povestea pe care o „istoriseşte” pianistul Horia Mihail în cea de-a IV-a ediţie a turneului său naţional „Pianul călător”. Alexandru Tomescu cântă Dvořák pe vioara Stradivarius, cea care a răsunat mulţi ani în mâinile violonistului Ion Voicu. Celebra „Odă a bucuriei” şi întreaga Simfonie a IX-a beethoveniană în interpretarea magistrală a Orchestrei Naţionale Radio aniversează Ziua Regalităţii.

Săptămâna Internaţională a Muzicii Noi, la cea de-a 24-a ediţie, este o provocare lansată spectatorilor deschişi către tot ceea ce este modern în muzică, noi universuri sonore fascinante, inedite, compozitori contemporani români şi străini de valoare. Marşul nupţial şi întreaga partitură a lui Felix Mendelssohn – Visul unei nopţi de vară – ne poartă spre magia unui tărâm oniric. Marele acordeonist francez Richard Galliano cântă Anotimpurile lui Vivaldi şi pe cele ale lui Piazzolla alături de Orchestra de Cameră Radio.

Vă întrebaţi unde şi când? Toate acestea şi mult mai multe evenimente speciale vă propun în perioada aprilie-iunie 2014, în ultima partea a acestei stagiuni, Orchestrele şi Corurile Radio România, la Sala Radio.

Şi pentru a fi siguri că nu pierdeţi cele mai speciale seri muzicale ale primăverii, vă propunem noile abonamente pentru perioada aprilie-iunie 2014.

Două săptămâni – 10 – 23 martie 2014 – aveţi la dispoziţie pentru a vă asigura locurile în sală! Vă aşteptăm aşadar la casa de bilete din strada General Berthelot 60-64. Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Programul este :

–      de luni până vineri, între orele 9.00-18.00 ;

–      în zilele de concert/spectacol din timpul săptămânii : 09:00-20:00 ;

–      în zilele de concert/spectacol din weekend : 09:00-12:00 şi 15:00-20:00.

Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio. Excepţie fac evenimentele susţinute de Orchestra de Muzică Populară şi manifestările speciale realizate în parteneriat.

Preţurile la abonamente sunt (perioada aprilie-iunie 2014):
– Abonamente de acces:

categoria  I – 345 lei

categoria  a II-a – 276 lei

categoria  a III-a – 207 lei

– Abonamente cu valoare redusă (pensionari, elevi, studenţi)

categoria I redus – 207 lei

categoria a II-a redus – 166 lei

Abonamentele de acces cu preţ întreg sunt disponibile şi www.bilete.ro, în oficiile Poştei Romane, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, în Magazinele Germanos. Cele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate. 

Pentru alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio vă rugăm să consultaţi site-ul www.orchestreradio.ro sau www.orchestreradio.com.  

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *