luni , 2 octombrie 2023

Rihanna cântă în „Star Trek: Dincolo de infinit”

Sunteți gata să mergeți #DincoloDeInfinit? Rihanna a lansat „Sledgehammer”, trailerul-surpriză pentru #StarTrekBeyond! Artista cântă piesa principală de pe coloana sonoră a noii producții, din distribuția căreia fac parte Idris Elba, Chris Pine, Simon Pegg, Zachary Quinto, Zoe Saldana, John Cho, Anton Yelchin and Karl Urban. 

Astăzi, la ora 19.00, ora României, s-a lansat „Sledgehammer”, noul single intepretat de Rihanna.

„Sledgehammer” marchează o premieră mondială: este primul videoclip muzical filmat în format IMAX și își va face debutul și în toate cinematografele IMAX® din lume. În România, „Sledgehammer” va putea fi văzut în cinematografele IMAX® din rețeaua Cinema City începând de vineri, 1 iulie.

Piesa a fost compusă special pentru filmul „Star Trek: Dincolo de infinit”, produs de Paramount Pictures și Bad Robot, iar videoclipul este regizat de Floria Sigismondi.

„Sledgehammer” este primul videoclip muzical filmat integral cu noua cameră de filmat ALEXA IMAX®, cu care s-a filmat și principala secvență de acțiune din “Captain America: Civil War”. Camera ALEXA IMAX, de 65mm, este o cameră 2D digitală revoluționară, creată în urma parteneriatului dintre ARRI și IMAX.

„Sunt fan Star Trek încă de când eram copil. Mă entuziasma ideea de a explora necunoscutul din teritorii noi. Așadar, consider că a fost un vis devenit realitate să am șansa de a fi primul regizor care filmează un videoclip muzical integral cu camere IMAX”, a declarat regizoarea Floria Sigismondi.

Filmul „Star Trek: Dincolo de infinit” va avea premiera pe 22 iulie, în varianta 3D și IMAX 3D.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *