sâmbătă , 24 iulie 2021

Robert Downey Jr. și Robert Duvall joacă împreună în „Judecătorul”

The Judge

Warner Bros Pictures şi Village Roadshow Pictures vă propun Judecătorul, un film în care îşi dau replica de două ori nominalizatul la Oscar Robert Downey Jr. şi laureatul premiului Oscar Robert Duvall, care joacă împreună pentru prima dată din 5 decembrie, pe marile ecrane. În film, care este regizat de David Dobkin, apar și Vera Farmiga şi Billy Bob Thornton.

În Judecătorul, Downey joacă rolul unui avocat, Hank Palmer, care se întoarce în casa copilăriei lui unde tatăl, de care se înstrăinase, judecătorul din oraş (Duvall), este suspectat de crimă. El încearcă să afle adevărul şi, în paralel, se apropie din nou de familia de care se rupsese de mai mulţi ani.

Printre numele de pe afişul filmului, mai apar: Vincent D’Onofrio, Jeremy Strong, Dax Shepard, Leighton Meester, Ken Howard, Emma Tremblay, Balthazar Getty şi David Krumholtz.

Judecătorul este produs de Susan Downey, David Dobkin şi David Gambino, cu Herbert W. Gains, Robert Downey Jr., Jeff Kleeman şi Bruce Berman ca producători executivi.  Scenariul le aparţine lui Nick Schenk şi lui Bill Dubuque, după o poveste de Dobkin & Schenk.

Echipa de creaţie a lui Dobkin îi include pe directorul de imagine laureat al Premiului Oscar Janusz Kaminski (,,Salvaţi soldatul Ryan”, ,,Lista lui Schindler”), production designerul Mark Ricker, editorul Mark Livoksi şi creatoarea de costume Marlene Stewart. Muzica îi aparţine  lui Thomas Newman (,,Saving Mr. Banks: În căutarea poveştii”, ,,007: Coordonata Skyfall”).

Prezentat de Warner Bros Pictures, în asociaţie cu Village Roadshow Pictures, o producţie Big Kid Pictures/Team Downey Production, un film de David Dobkin, Judecătorul va fi distribuit de Warner Bros Pictures, o companie Warner Bros Entertainment. În România, filmul este distribuit de Freeman Entertainment.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus