vineri , 25 iunie 2021

Roberto Alagna: Acuzațiile Angelei Gheorghiu sunt fără fundament și defăimătoare

alagna1

La două zile după ce a spus, prin vocea managerului său, că nu comentează acuzațiile de violență domestică făcute de fosta sa soție, Roberto Alagna s-a răzgândit. Tenorul susține acum că declarațiile Angelei Gheorghiu sunt „fără fundament și defăimătoare” și precizează că a apelat a avocații său pentru a se ocupa de această situație.

„Acuzaţiile de violenţă conjugală publicate într-un articol apărut în ediţia de marţi a publicaţiei The Independent şi care au fost preluate intens de presa din toată lumea sunt fără fundament şi defăimătoare. Din acest moment, situaţia este în mâinile avocaţilor”, a anunţat Roberto Alagna pe pagina sa oficială de Facebook. Totodată, pe pagina de Facebook a artistului se menționează faptul că avocații săi vor acționa acest caz atât în Franța, cât și în Marea Britanie.

Angela Gheorghiu a dezvăluit, într-un interviu publicat pe 2 iulie în publicația „The Independent”, că a fost victima violenței domestice timp de mai mulți ani, fostul ei soț, tenorul Roberto Alagna, fiind un bărbat violent, care a agresat-o în rânduri repetate. Soprana a mărturisit că, uneori, nu-și putea onora contractele de scenă din cauza acestor abuzuri.

Contactată de The Independent, Marinella Alagna, sora şi agentul lui Roberto Alagna, a refuzat să comenteze aceste declaraţii. „Nu avem timp pentru prostii de genul acesta”, a spus ea.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus