miercuri , 18 mai 2022

Rochia cu 7.000 de perle, atracția specială a târgului Expo Ideal Mariaj Iași

jojo1

Vizitatorii târgului de nunți Expo Ideal Mariaj, care va avea loc în acest weekend în premieră la Iași, la Sala Polivalentă, vor avea prilejul să admire una dintre cele mai spectaculoase creații născute vreodată în moda autohtonă: rochia Marithe, împodobită cu 7.000 de perle naturale, pe care actrița Cătălina Grama, alias Jojo, a purtat-o pentru coperta celei mai recente ediții a revistei Ideal Mariaj.

Între 29 și 31 martie, tot Iașul este invitat la ultimul mare târg de nunți al sezonului. Expo Ideal Mariaj, eveniment cu tradiție de opt ani, are loc pentru prima oară, anul acesta, în capitala Moldovei și aduce mari reduceri pentru toți cei care se pregătesc să spună „da” anul acesta.

Vizitatorii vor fi răsfățați de organizatori cu o mulțime de surprize și momente inedite. Printre acestea se numără expunerea unei rochii Marithe absolut spectaculoase, realizată manual în trei luni de muncă dedicată și înfrumusețată cu nu mai puțin de 7.000 de perle naturale! Creația a fost pusă în valoare de Cătălina Grama (Jojo), în cadrul unui pictorial ce susține și coperta cele mai recente ediții a revistei Ideal Mariaj. „M-am simțit incredibil de feminină și specială în ținuta cu 7.000 de perle naturale. Felul în care rochia a fost concepută, fiecare detaliu în parte, alegerea materialelor și cusătura minuțioasă a mii de perle au transformat rochia-rândunică într-una dintre cele mai speciale pe care am avut privilegiul să le port vreodată”, a declarat actrița.

Pe lângă această ținută rafinată, vizitatorii târgului Expo Ideal Mariaj Iași vor mai putea admira și o rochie ieșită din tipare. Ea este creată din materiale neconvenționale – hârtie, plastic și staniol – de o echipă de studenți ai Facultății de Arte Vizuale și Desing din Iași, coordonați de prodecanul Cornelia Brustureanu și de asistentul universitar Cristina Hârțescu.

La trei bilete cumpărate, unul va fi gratuit

Între 29 și 31 martie, la Sala Polivanentă din Iași va avea loc cel mai însemnat eveniment al primăverii, unde ultimele mari reduceri de prețuri ale sezonului vor atrage atenția tuturor. La Expo Ideal Mariaj, vizitatorii vor avea ocazia să descopere cele mai noi colecţii vestimentare pentru miri şi mirese, rochii de seară, iar, de la specialiştii prezenţi la târg, vor afla idei originale şi soluţii complete pentru organizarea nunții lor.

Aşa cum şi-au obişnuit publicul din București, organizatorii evenimentului, revista Ideal Mariaj, au pregătit şi pentru zona Moldovei cele mai noi tendinţe în materie de rochii de mireasă, aparţinând designerilor români şi internaţionali, precum şi piese unice, de neuitat. Mirii nu vor fi nici ei neglijați: ei vor putea profita de ultimele mari reduceri de prețuri, expozanţii aşteptându-i cu zeci de oferte în materie de costume şi accesorii masculine.

Organizatorii Expo Ideal Mariaj au mai pregătit pentru vizitatorii târgului standuri cu bijuterii deosebite, demonstraţii de machiaj şi coafură, prezentări de modă, invitaţii şi mărturii pe gustul tuturor celor care se pregătesc să spună „da”. Nu vor lipsi aranjamentele florale, casele de producţie audio, foto şi video, companiile de închirieri de limuzine, furnizorii de locaţii pentru eveniment, cei mai buni instructori de dans şi tot ceea ce e necesar pentru organizarea unei nunți magice.

Mai mult decât atât, biletul de intrare, în valoare de numai 4 lei, le poate aduce viitoarelor mirese ale anului 2013 premii surpriză oferite de partenerii Expo Ideal Mariaj. Ele constau în rochii de seară cu care 10 dintre cele mai norocoase vizitatoare ale târgului vor fi premiate în urma tombolei pe baza biletului de intrare. Organizatorii mai oferă oaspeților un avantaj: la trei bilete cumpărate, unul va fi gratuit.

Ajuns la cea de-a noua ediţie, Expo Ideal Mariaj este singurul târg de nunți din România acreditat de ARCIN (Asociația Română a Companiilor din Industria Nunților). Evenimentul reuneşte cea mai diversificată ofertă de pe piaţa românească şi aduce la un loc cele mai renumite firme din domeniu, cu soluţii complete pentru ca nunta să fie un eveniment memorabil.

Rochia cu perle

Parteneri media:

www.bzi.ro, www.iasitvlife.rowww.121.ro, www.karena.ro, www.unica.ro, www.enunta.ro, www.viitoaremireasa.ro, www.businesswoman.ro, www.fashionlife.ro, www.nuntasic.ro, www.spuneda.ro, www.inoras.ro, www.anuntul.ro, www.ghidul.ro, www.zilesinopti.ro, www.larevista.ro, Magic FM, Prima TV Iași

Semnat de

Un comentariu

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus