vineri , 22 septembrie 2023

Roger Moore a murit

Foto: ROLF VENNENBERND

Actorul Roger Moore, celebru mai ales pentru rolul său din seria „James Bond”, a murit, în Elveția, la vârsta de 89 de ani, din cauza unei forme agresive de cancer, a anunțat familia artistului.

„Cu grea inimă, trebuie să vă împărtăşim vestea că tatăl nostru, Sir Roger Moore, a murit astăzi, după o luptă scurtă, dar curajoasă cu cancerul. Suntem cu toţii devastaţi”, a comunicat familia actorului, printr-un mesaj publicat pe Twitter.

Rolul legendar al lui Roger Moore rămâne cel al spionului James Bond, pe care l-a interpretat în șapte dintre producțiile seriei. De altfel, Moore este actorul care a jucat de cele mai multe ori acest personaj, fiind secondat în clasament de Sean Connery și Pierce Brosnan.

Roger Moore, născut la 14 octombrie 1927, a debutat în 1945 și a jucat peste 91 de roluri în filme artistice şi de televiziune. Printre cele mai cunoscute se numără „The Saint” şi „The Persuaders”. Totodată, în ultimii zeci de ani, artistul s-a dedicat activităților umanitare și a devenit Ambasador al Bunăvoinței ONU în 1991.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *