vineri , 22 septembrie 2023

„Romeo și Julieta”, o premieră de neratat, la Teatrul Masca

Masca

Teatrul Masca vă invită vineri, 7 martie, ora 19.00 la avanpremiera spectacolului „Romeo și Julieta”, de W. Shakespeare, spectacol care face parte din proiectul „Shakespeare și gesturile sale”, demarat în 2010.

„Nu cred că ar putea fi un moment mai bun decât acesta pentru a monta Romeo şi Julieta. De ce? Pentru că iubirea în forma ei cea mai pură, mai dezinteresată, mai frumoasă, mai limpede este sortită morţii într-o lume grotescă, vulgară, primitivă, a intereselor meschine, a lipsei de valoare, a murdăriei fizice şi morale. Trăim într-o astfel de lume? Cu siguranță. Am putea să o schimbăm? Firește. Putem? Nu sunt foarte convins. Şi atunci? Măcar să vorbim despre lucrurile astea, atât cât mai putem, atât cât ni se mai permite, atât cât suntem în stare să o facem. Să vorbim, adică, despre frumuseţe şi iubire ca despre o speranţă care încă nu a murit!”, declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Povestea celor două familii importante ale Veronei – Capulet și Montague – va fi spusă în stilul caracteristic Teatrului Masca – doar prin gesturi, fără cuvinte. Jocul de excepție al actorilor reușește să surprindă în toată grozavia ei drama iubirii neîmplinite.

Invitat special va fi Eugen Cristea, care va interpreta rolul lordului Capulet.

Premiera spectacolului va avea loc sâmbătă, 8 martie, ora 19.00.

Detalii pe www.masca.ro.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *