sâmbătă , 2 decembrie 2023

S-au pus în vânzare biletele pentru Premieră de Gală a filmului „Octav”

Filmul românesc „Octav”, cu Marcel Iureş în rolul principal, va avea Premiera de Gală pe data de 4 octombrie, la Sala Palatului, din Bucureşti, începând cu ora 19:00.

La eveniment va participa întreaga echipă, alături de regizorul Serge Ioan Celebidachi, producătorul Adela Vrinceanu-Celebidachi, directorul de imagine Blasco Giurato şi actorii din film: Marcel Iureş, Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Ioan Andrei Ionescu, Maria Obretin, Ştefan Velniciuc, Mihai Dinvale, Roxana Guttman, Silviu Biriş, Dana Rogoz, Alexandru Mandu, Alex Bogdan, Eric Aradits, Alessia Tofan, etc..

Publicul prezent va fi întâmpinat, încă de la intrare, cu o inedită expoziţie de fotografie, realizată în premieră pentru România, în care vor descoperi imagini din arhivele personale ale actorilor. O ocazie extraordinară pentru iubitorii de film de a-i observă pe protagoniştii din „Octav” în diferite ipostaze încă din primii ani de viaţă, până în prezent.

Biletele la Premiera de Gală sunt puse în vânzare în reţeaua Eventim şi pe eventim.ro. Preţul unui bilet este de 60 lei (categoria I); 40 lei (categoria  II); 30 lei (categoria III).

Lung-metrajul, regizat de Serge Ioan Celebidache, este o coproducţie România — Marea Britanie, realizată cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, iar producător este Adela Vrinceanu Celebidachi.

Lansarea oficială în cinematografe a filmului va avea loc pe 6 octombrie 2017, iar teaserul filmului, creat de Good Hands, poate fi urmărit aici

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *