sâmbătă , 2 decembrie 2023

S-a lansat „SIA – THIS IS ACTING”, varianta DELUXE, cu patru piese noi

sia-this-is-actingfoto

În plină desfăşurare a turneului americano-canadian „Nostalgic for the Present”, Sia şi echipa ei şi-au făcut timp să lanseze, pe 21 octombrie, o variantă cu îmbunătăţiri şi adăugiri a albumului deja revelaţie „This Is Acting”, care oricum a întrecut până acum cele mai optimiste aşteptări în privinţa popularităţii şi vânzărilor.

„Prospăturile” de pe versiunea Deluxe sunt trei piese nou-nouţe: „Confetti”, „Midnight Decision” şi „Jesus Wept”, împreună cu megahitul „The Greatest”, omagiu muzical adus celor 49 de victime ale atacului armat din clubul Pulse, Orlando, tragedie americană care pe mine mă duce cu gândul la Colectivul nostru…

Pe noua variantă a discului mai găsim şi veselul vârf de topuri din vara asta, „Cheap Thrills”, cu şi fără Sean Paul, după preferinţe, precum şi un remix foarte reuşit, zic eu, al piesei „Move Your Body”, semnat de Alan Walker.
Coperta albumului a fost schimbată – pe ea aproape că plânge acum Maddie Ziegler, deja celebra mini-Sia, alter-egoul dansator al artistei, într-o ipostază emoţionantă din „The Greatest”.

Dar să nu mai lungim vorba, iată piesele despre care lumea se întreabă acum pentru cine or fi fost scrise, dat fiind faptul că albumul „This is Acting” a fost alcătuit din melodii compuse pentru alţi interpreţi şi refuzate (!) de aceştia. Despre „Confetti” şi „Midnight Decisions”, care atacă tema universală a problemelor de cuplu, nu ştiu ce să spun, dar „Jesus Wept”, o baladă cu grandoarea unui cântec bisericesc, în care este vorba despre alcool, droguri, depresie şi despre cei 12 paşi prin care Sia a ieşit din iadul ăsta, pare prea „a ei” ca să fie iniţial destinată altcuiva.

„This Is Acting (Deluxe Version)” poate fi cumpărat de aici, de pe aplicaţia Google PlayStore (costă doar 19 lei!) sau de pe iTunes, în întregime, sau puteţi achiziţiona doar melodiile care vă plac cel mai mult.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *