marți , 5 decembrie 2023

Salma Hayek a pozat topless, la 48 de ani

Salma Hayek

Actrița Salma Hayek a pozat topless, pentru cel mai nou număr al revistei Allure, și spune că pentru ea a fost o experiență incitantă și eliberatoare să se dezbrace în fața unei camere foto, la vârsta de 48 de ani.

În fotografia alb-negru, care apare în noua ediție a revistei Allure, Salma Hayek își acoperă sânii cu mâinile. „Credeam că mâinile mele sunt mai mari. Sunt mari, dar nu suficient de mari pentru a-mi acoperi sânii. Au acoperit suficient, dar, în mintea mea, ei acopereau mai mult”, a declarat Salma Hayek. „Este important să te simţi liberă… şi, la vârsta mea, este incitant să poţi să mai faci astfel de fotografii”, a adăugat actrița.

Salma Hayek Topless

În interviul care însoțește pictorialul, Salma Hayek a vorbit și despre cel mai prost sfat de frumusețe pe care l-a primit de-a lungul timpului. „Ar trebui să începi un tratament cu botox”, i s-a spus vedetei. „Când eram tânără, au încercat să-mi vândă ideea că, dacă încep atunci, nu voi face riduri. Slavă domnului că nu am făcut acest lucru”, a adăugat Hayek.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *