vineri , 1 decembrie 2023

Sanda Nicola: cinci lucruri dragi

Sanda

Am invitat-o pe vedeta postului Digi 24 să ne dezvăluie care sunt cele mai dragi cinci lucruri ale sale. Iată ce n-a răspuns Sanda Nicola:

  • Verigheta este singurul obiect de care nu mă despart niciodată, singurul pe care îl consider cu adevărat preţios.
  • Ţin foarte mult la maşină. N-am ce face, e în ADN. (zâmbeşte) Bunicul meu e mecanic auto, tatăl meu e şofer profesionist, fratele meu echipează maşini pentru raliuri. Îmi place foarte mult de mine la volan.
  • O pereche de pantaloni de pijama cu nişte desene haioase. Îmi oferă confort la superlativ şi o stare de copil pus pe șotii.
  • Păstrez cu mine de când am plecat din Deva un plic în care sunt câteva poze din liceu, un pandantiv pe care-l purtam la vremea aia şi un bileţel scris la 17 ani. Diriginta ne ceruse să scriem cum ne imaginam că va fi viitorul pentru noi. A strâns bileţelele şi ni le-a dat înapoi la reuniunea de zece ani de la absolvire. Nu vă spun ce am scris, vă spun doar ca totul mi s-a întâmplat întocmai. (zâmbește)
  • Am adesea în bagaj o cărticică de rugăciuni pe care am primit-o de la duhovnicul meu. Cred că am avut-o la mine în toate călătoriile din ultimii ani.

Sanda Nicola prezintă, din 3 iunie, „România 24”, de luni până joi, de la 10.00 la 12.00, iar vineri, de la 19.30, este gazda emisiunii „Raport de țară”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *