duminică , 25 iulie 2021

Sandra Bullock: Pentru fiul meu, aș renunța la actorie

Sandra1

Sandra Bullock declară că ar renunța fără regrete la actorie, dacă ar simți că profesia ei îl afectează pe fiul său, Louis, în vârstă de trei ani. Actrița, care în prezent lucrează la un nou film, a vorbit despre viața sa în cea mai nouă ediție a revistei Vogue SUA.

Sandra Bullock apare pentru a cincea oară pe coperta revistei Vogue. De data aceasta, vedeta a pozat îmbrăcată într-o rochie cu paiete, creată de Marc Jacobs, fiind mai frumoasă ca niciodată, la 49 de ani.

Actrița a vorbit despre noul film în care joacă, „Gravity”, dar și despre viața ei personală, subiect pe care îl abordează rareori. După ce a declarat că băiețelul său, Louis, este prioritatea sa, Sandra a adăugat că ar face orice ca să-l ferească de neajunsurile vieții de la Hollywood. „Nu vreau să aibă parte de presiuni din cauza a ceea ce fac. O să renunț. O să plec. Dacă am să văd că ceea ce fac îl afectează negativ, o să-mi fac bagajele și o să mă mut în Alaska”, a declarat Sandra Bullock. De altfel, actrița s-a mutat departe de Hollywood, în Austin, Texas, unde trăiește o viață mai liniștită, fără stresul paparazzilor, deși aceștia continuă să o fotografieze deseori. „Cred că domeniul acesta (n.r. showbizul) îl poate îndepărta pe un copil de propria sa copilărie destul de rapid”, a mai spus actrița.

Vogue

În Austin, Sandra Bullock trăiește alături de băiețelul său, Louis, pe care l-a adoptat în urmă cu trei ani, și îngrijește doi căței cu handicap, unul cu două, iar altul cu trei picioare. Vedeta are și două afaceri de care se ocupă cu plăcere: o florărie și un bistro. „Actoria nu-mi aparține. Ești ca o bucățică mică de tot în acest mare mecanism, într-o corporație care are nevoie de chimie și de intervenție divină. Însă toate astea îmi aparțin”, a explicat Sandra, referindu-se la afacerile sale.

Actrița nu a vorbit despre fostul său soț, starul de reality TV Jesse James, de care s-a despărțit în 2010, din cauza infidelității lui. Bullock a spus doar că „așteaptă să vadă unde o duce viața” și s-a declarat împăcată cu existența ei de acum. „Sunt exact acolo unde vreau să fiu. Nu te poți întoarce. Nu mă întorc. Sunt recunoscătoare să fiu aici, mă simt binecuvântată să am tot ceea ce am”, a mărturisit Sandra. Cât despre copii, s-ar bucura să aibă mai mulți. „Dacă cineva mi-ar spune dintr-o dată: O să ai încă cinci copii, aș fi total de acord cu asta. Trăiesc o perioadă atât de grozavă. Orice ne apare în cale, rezolvăm împreună, ca o familie. Nu mai sunt doar eu acum”, a încheiat Sandra Bullock.

Foto: imnotobsessed.com , vogue.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus