joi , 30 noiembrie 2023

Sarah Jessica Parker, prea în vârstă pentru „Sex and the City 3”, crede Candace Bushnell

carr1

Candace Bushnell recunoaște că Sarah Jessica Parker i se pare prea în vârstă pentru a mai interpreta celebrul personaj „Carrie Bradshaw”, într-o eventuală a treia parte a filmului „Sex and the City”.

Într-un interviu acordat publicației The Daily Beast, creatoarea legendarei jurnaliste care trăiește boem la New York a spus că, în opinia sa, Michael Patrick King a epuizat personajul principal al filmului. „Uitați, Sarah Jessica Parker are 47 de ani. Cred că începând deja de la al doilea film, Carrie Bradshaw nu a mai putut fi o ingenuă. Dar cred că au fost blocați în a face ceea ce voia audiența”, a declarat Candace Bushnell. „În mod realist, o femeie de vârsta a doua, căsătorită și fără copii, ar fi mult mai concentrată pe cariera sa și mai puțin pe Mr.Big: Mă mai iubește? Oare tot nu mă iubește? Adică, eu cred că ajunseseră la final cu ceea ce puteau face cu acest personaj”, mai crede scriitoarea.

CB

Ea a respins ideea realizării unui al treilea lungmetraj despre viața celor patru prietene – Carrie, Miranda, Charlotte și Samantha – și a spus că, dacă ar fi putut, ar fi schimbat totalmente scenariul celui de-al doilea. „Dacă ar fi fost după mine, cel de-al doilea film ar fi fost despre Carrie și decizia ei de a candida la primăria orașului New York, și despre cum Samantha ar ajuta-o. Astfel, am fi putut intra în niște probleme reale, despre ce se întâmplă când ai o relație și ești o femeie ambițioasă. Cum i-ar afecta asta căsnicia cu Mr.Big? Pentru mine, asta ar fi interesant. Dar nu au vrut să meargă în această direcție”, a dezvăluit Bushnell despre producătorii filmului. „În viața reală, mie nu mi se pare verosimil ca personajul să scrie aceeași rubrică într-o revistă, timp de 15 ani. Nu are logică pentru mine. Dar oamenii iubesc acest personaj, iar producătorii cred că au simțit că fac acest film pentru fani, așa că au vrut doar să le ofere ceea ce voiau. Sau ce-și imaginau că voiau”, și-a argumentat scriitoarea punctul de vedere.

„The Carrie Diaries”, serialul care tratează adolescența lui „Carrie Bradshaw” și care s-a difuzat în Statele Unite în ultimele luni, a avut audiențe descurajatoare. Cu toate astea, Candace Bushnell spune se află în discuții cu producătorii pentru a realiza un nou sezon. Pe de altă parte, chiar dacă respinge ipoteza realizării unui al treilea lungmetraj „Sex and the City”, Sarah Jessica Parker a declarat, în 2010, că ar vrea s-o mai interpreteze, încă o dată, pe „Carrie”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *