sâmbătă , 2 decembrie 2023

Scrisoarea lui Marilyn Monroe către Lee Strasberg: „Voinţa mea de a trăi este slabă”

Marilyn-Monroe

O scrisoare cu valoare de document, în care actrița Marilyn Monroe mărturisea că avea gânduri suicidare, va fi scoasă la licitație, în luna mai.

Scrisoarea era adresată profesorului ei de actorie, Lee Strasberg, și a fost redactată, la o dată necunoscută, într-o cameră a hotelului Bel Air din Los Angeles. „Voinţa mea de a trăi este slabă, iar eu chiar nu mai pot să suport toate aceste lucruri. Ştiu că par că vorbesc ca o nebună, dar cred că sunt pe cale să înnebunesc. Atunci când păşesc în faţa camerei de filmat, concentrarea mea, alături de toate lucrurile pe care le-am învăţat, mă părăsesc. Apoi, simt că nu mai exist deloc, că nu mai fac parte din rasa umană”, mărturisea Marilyn Monroe în această scrisoare, citată de contactmusic.com.

Scrisoarea lui Marilyn este estimată între 30.000 de dolari şi 50.000 de dolari și va fi scoasă la vânzare în luna mai, la o licitaţie organizată de casa Profiles in History.

Actriţa a murit în august 1962, iar autorităţile au afirmat la acea vreme că decesul ei a fost cauzat de o supradoză de medicamente. Moartea ei rămâne însă învăluită într-un mister ce, probabil, nu va fi elucidat niciodată.

Foto: www.starfamo.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *