sâmbătă , 2 decembrie 2023

Scrisoarea lui Woody Allen: „Bineînţeles că nu am molestat-o pe Dylan”

WA

Cineastul Woody Allen spune că acuzațiile de abuz sexual, aduse de către una dintre fiicele sale adoptive, sunt „absurde” și neagă categoric faptul că ar fi molestat-o pe Dylan Farrow.

Într-un editorial pe care l-a scris pentru The New York Times, Woody Allen spune că întreaga poveste a prespusului abuz sexual nu este altceva decât o înscenare a fostei sale partenere de viață, Mia Farrow. Acum mai bine de 20 de ani, cei doi au fost implicați într-o luptă înverșunată pentru custodia copiilor lor adoptați, printre care și Dylan Farrow, azi în vârstă de 28 de ani.

În acea perioadă, Mia Farrow l-a acuzat pe Woody Allen că ar fi molestat-o pe fiica lor, însă, în lipsă de probe, regizorul american nu a fost niciodată arestat sau pus sub acuzare. El spune, în editorialul publicat în New York Times, că în primă fază, acuzațiile i s-a părut „atât de absurde, încât nici nu le-a acordat atenție”. Allen consideră că povestea spusă de Dylan reprezintă rodul „unui copil vulnerabil din punct de vedere emoţional, care a fost prins la mijloc într-o familie cu probleme” și crede că fetița a fost „instruită sau influențată de mama ei”. Artistul mai dezvăluie că, de bunăvoie, a fost supus unui test cu detectorul de minciuni, pe care l-a trecut, „pentru că nu avea nimic de ascuns”, însă Mia Farrow a refuzat să procedeze la fel.

„Bineînţeles că nu am molestat-o pe Dylan. Am iubit-o şi sper că, într-o zi, va înţelege că i s-a răpit ocazia de a avea un tată iubitor şi că a fost exploatată de o mamă interesată mai mult de furia ei bolnăvicioasă decât de fericirea fiicei sale”, a explicat Woody Allen.

Dylan Farrow: „Nu voi fi redusă la tăcere”

Într-o scrisoare deschisă, publicată recent pe un blog al ziarului The New York Times, Dylan Farrow a vorbit pentru prima oară în public despre acuzația de abuz sexual care planează asupra lui Woody Allen încă din 1993. Recent, Dylan a revenit cu un nou text, pe site-ul ABC News, în care spune: „Woody Allen are un arsenal de avocaţi şi jurnalişti, dar singurul lucru pe care nu îl are de partea sa este adevărul. Nu voi permite îngroparea adevărului şi nu voi fi redusă la tăcere”. Fata a mai explicat că a decis să aducă în discuție acest subiect după ce tatăl său adoptiv a primit, recent, un Glob de Aur pentru întreaga carieră. Totodată, cineastul are trei nominalizări la ediția din acest an a premiilor Oscar, pentru cel mai nou film al său, „Blue Jasmine”.

Dylan a fost adoptată de Mia Farrow și Woody Allen în anii ’80, pe când cei doi artiști formau un cuplu.

Foto: fansided.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *