vineri , 1 decembrie 2023

„Scufița roșie”, în regia Stelei Popescu, pe scena Operei Comice pentru Copii

SCUFITA mic

Dacă nu aţi apucat să vedeţi Scufiţa Roşie, în regia nimeni alteia decât STELA POPESCU, la OPERA COMICĂ PENTRU COPII, în luna mai aveţi şansa de a participa la ultimile două reprezentaţii din această stagiune.

Scufiţa roşie înseamnă pentru mine o experienţă de mare emoţie pentru că este primul spectacol pe care l-am regizat, iar colaborarea cu OPERA COMICĂ PENTRU COPII înseamnă mereu o bucurie pentru mine. Când lucrezi cu Smaranda Oţeanu Bunea nu greşeşti niciodată, rezultatul nu poate fi decât unul foarte bun.”, a spus Stela Popescu despre producţia pe care a pregătit-o.

Vineri 17 şi 24 mai, de la 17.00, întâmplările imaginate de scriitorul francez Charles Perrault şi preluate apoi de Fraţii Grimm vor prinde viaţă prin interpretarea plină de farmec a soliştilor teatrului. Îi veţi revedea pe micii artişti ai OPEREI COMICE PENTRU COPII: Jennifer Dumitraşcu, Ana Isopescu, Teddy Murg, Bogdan Şerban, Lucia Racoveanu, Roberta Enişor, alături de colegii lor „mari”: Valentino Tiron, Gabriela Daha, Raluca Oprea.

Veţi fredona alături de artiştii teatrului muzica modernă şi plină de umor a tânărului compozitor Roman Vlad, povestea derulându-se în decorul imaginat de scenografa  Viorica Petrovici.

În coregrafia Sorinei Tiron, veţi aplauda BALETUL OPEREI COMICE PENTRU COPII: Alis Gheorghe, Alexa Corneanu, Andreea Soare, Claudia Iagăr, Sabina Chirilă,  Mihai Pricope, Andy Ardeleanu, Ionuţ Birjovanu, Daniel Manea, Octavian Iuga.

Pentru mai multe detalii despre productiile OPEREI COMICE PENTRU COPII, vă invităm să consultaţi site-ul operacomica.ro. Sediul nostru este situat in Calea Giulesti, nr. 16, sector 6, Bucureşti.

Pentru rezervarea biletelor la spectacolele noastre, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 021/319.28.19, de luni până joi între orele 9.00 – 16.00, iar vineri între orele 9.00 – 18.00. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, pe baza rezervării anterioare sau în limita locurilor disponibile, cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *