miercuri , 22 septembrie 2021

Scurtă listă de dorințe: smacuri și alte chestii încântătoare

foto: Joanna Malinowska/sursă

Sunt câteva magazine în lumea asta unde mi-aș putea petrece ore întregi, ba chiar m-aș putea muta în ele, pentru o vreme, fără să mă plictisesc prea repede. Cum să te plictisești la Sephora, de exemplu? Nu mi-ar ajunge o săptămână de cotrobăit și testat cosmetice, și probabil că m-aș întoarce din drum, la final, ca să mai probez ceva ce mi-a scăpat. Mereu vreau ceva de la Sephora, fie că e doar un set de elastice de păr sau o pilă de unghii, ceva-ceva tot îmi trebuie. Azi mă întorc la rubrica noastră de Frivolități cu o scurtă listă de lucruri care m-ar coafa în mod deosebit vara asta. Și nu numai.

Beauty Blender

Din câte știu, Sephora are originalul, după care au apărut mulțimi de imitații. Îl găsiți aici, la secțiunea de pensule și aplicatoare. E o isterie cu acest instrument pentru machiaj, și la început n-am înțeles-o: la ce-ți trebuie neapărat un burețel cu care să aplici fondul de ten? Eu mereu îl aplic cu degetele și sunt destul de mulțumită de rezultat. Dar! Se pare că acesta este un soi de burețel magic, care are darul de a-ți lăsa tenul proaspăt și perfect tencuit, ca și cum ar fi fost retușat în Photoshop, cică – spun fetele specialiste în smacuri, pe YouTube și pretutindeni. Pe mine m-a convins Andreea Balaban, care a povestit despre Beauty Blender într-un vlog de-ale ei și a și arătat cum se folosește (umezit). Deși spunea și ea că prețul – vreo 20 de dolari aici, în State – e cam mare, recenziile jură și promit că burețelul își merită banii.

Estee Lauder Double Wear

Probabil cel mai lăudat fond de ten, de vreun an încoace. Practic, dacă dai două ture pe net și ajungi pe vreun blog de beauty, e imposibil să nu-i vezi numele menționat pe undeva. Double Wear, de la Estee Lauder, mă tentează foarte tare, doar prețul m-a făcut să ezit în a-l cumpăra, și-apoi teama că pielea mea o să facă nazuri la el. De câteva luni bune, folosesc un fond de ten mai natural, mai organic, mai… sănătos, dacă pot să spun așa, de la Mineral Fusion, și-am jurat că nu-l mai schimb, când am văzut cât de bine mă împac cu el. Dar nu există în cosmetică jurăminte care să nu fi fost încălcate… 😇

Anticearcan Tart sau Too Faced

N-am folosit în viața mea anticearcăn. 🙃 Cred că în secta pasionatelor de cosmetice, e ca și cum te-ai declara singură nebună. Bun, am testat o dată unul, la Sephora, și am rămas impresionată de efect – e vorba de un concealer de la Tart. Vis! Nu-l găsesc pe site-ul românesc, dar în schimb, aud numai de bine despre acest anticearcăn de la Too Faced, „Born This Way”.

Bumble & Bumble Surf Spray

Ah, pe ăsta l-aș vrea neapărat! Bumble & Bumble Surf Spray sau, mă rog, un alt spray bun pentru beach waves, coafura aia ondulată, ușor sălbatică și lejeră, menită să te facă să arăți ca și cum ți-ai fi petrecut toată ziua la plajă, dar care presupune, de fapt, un pic de efort. Cel mai bun lucru ar fi să merg la plajă, nu să mă străduiesc să arăt ca și cum aș fi fost. Dar am baftă: părul meu e deja ondulat, iar dacă îl las să se usuce natural, după ce l-am dat cu un pic de spray din ăsta cu săruri marine, chiar zici că vin direct din Key West.

Geluri de duș

Stau prost de tot la capitolul geluri de duș, așa că mi-aș reface stocul cu vreo câteva. Îmi plac mult cele produse de Sephora – la fel cum îmi plac și rimelurile lor – și m-aș orienta către arome fructate, vii, proaspete ca vara asta superbă, în care vă doresc să fiți frumoase și fericite!

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus