marți , 2 martie 2021

Seară de sărbătoare, cu Demis Roussos, la București

DemisR

Demis Roussos a concertat la Bucureşti, pe 5 decembrie 2013, în ajunul sărbătorii de Sfântul Nicolae, oferindu-le celor din sala o seară magică şi un concert de neuitat.

Fani din toate colţurile lumii au venit la Bucureşti pentru a-şi vedea idolul. Din Germania, Spania, Italia, Belgia şi chiar Brazilia, zeci de fani au făcut pentru Demis o atmosferă senzaţională. Dotaţi cu bannere, postere şi alte materiale cu celebrul cântăreţ, aceştia au fredonat împreună cu el toate melodiile şi au dansat şi aplaudat frenetic! Şi Demis a avut grijă să le arate fanilor toată dragostea şi aprecierea sa, spunându-le: „Prieteni dragi, vă ofer muzica şi dragostea mea… Mă ofer pe mine… vouă. Dumnezeu să vă binecuvânteze!”

Aşa cum îi stă bine unui adevărat entertainer, Demis Roussos a comunicat cu fanii pe tot parcursul concertului, întrebându-i după fiecare melodie dacă se simt bine şi dacă sunt gata de distracţie, adresându-le foarte des celebrele sale întrebări: „Are you ready? Are you OK?” Şi-a declarat iubirea pentru fani, spunând: „Vă iubesc! Sunteţi minunaţi! Şi pentru că sunteţi minunaţi, vă voi da şi mai multă muzică! Sunteţi pregătiţi?” La un moment dat, artistul a cerut să fie aprinse luminile în sală, pentru a-i invita la dans pe spectatori şi pentru a-i vedea cum dansează.

„Dinata Dinata” a ridicat publicul la dans

Demis a adus Crăciunul mai aproape de spectatori, emoţionându-i cu „White Christmas”, „First Noel”, „Silent Night”, precum şi cu celebrele sale hituri „My Friend The Wind”, „Forever And Ever”, Goodbye, My Love, Goodbye”. Artistul a completat show-ul de Crăciun cu câteva acorduri menite să sublinieze partea distractivă şi plină de veselie a spectacolului, piesă cu influenţe greceşti „Dinata Dinata” fiind cea care i-a ridicat la dans chiar şi pe cei mai sobri dintre spectatori.

Concertul a durat aproximativ două ore şi a avut două părţi, între care a fost strecurată o pauză de 20 de minute. Roussos s-a bucurat după fiecare melodie (şi chiar şi în timpul pieselor) de aplauze şi ovaţii pline de iubire din partea fanilor. În public au putut fi zărite şi celebrităţi locale, precum Mirabela Dauer.

„Cu lacrimi în ochi am ascultat concertul lui Demis Roussos şi cu lacrimi în ochi îi mulţumesc fiului meu pentru invitaţia la această sublimă întâlnire muzicală”, spunea după spectacol o doamnă ce venise tocmai de la Târgu Mureş pentru acest concert.

În ciuda vârstei înaintate (67 de ani) şi a stării sale de sănătate fragile, maestrul Roussos a reuşit să îi impresioneze pe fani prin prestaţia sa. Demis Roussos ştie să facă show şi este un adevărat entertainer, creând de nenumărate ori, de-a lungul anilor, show-uri de excepţie. Aşa a fost şi show-ul de aseară: unul magic, pe care fanii nu-l vor uita prea curând, aceştia declarând: „A fost o seară magică, un concert superb! Le dorim tuturor sărbători fericite, sănătate şi multă bucurie în suflet, aşa cum am primit noi acum!”.

Maestrul Demis Roussos va susţine un concert de Crăciun şi la Cluj-Napoca, la Sala Sporturilor, pe 7 decembrie 2013, fiind pentru prima dată când artistul va cânta în orașul-comoară al Transilvaniei.

Concertul Demis Roussos a avut loc pe 5 Decembrie 2013, la Sala Palatului din Bucureşti, şi a fost un eveniment organizat de Project Events.

Concert Demis Roussos

FOTO: Alin Crăciun

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus