miercuri , 4 octombrie 2023

Secrete de frumusețe: Jennifer Garner, despre machiaj și îngrijirea părului

JGarner

Este mamă a trei copii și actriță full-time, așa încât trebuie să găsească cele mai eficiente și rapide metode de îngrijire și machiaj. Pentru că timpul nu este aliatul ei, Jennifer Garner mărturisește că nu apelează deseori la tehnici de înfrumusețare complexe, ci îi plac „lucrurile simple”.

„În majoritatea timpului nu folosesc machiaj. Iar dacă folosesc, îmi plac lucrurile simple: corector, blush, mascara și puțină culoare pe buze”, spune Jennifer într-un interviu acordat revistei Redbook. „Pentru o ieșire în oraș mai deosebită, îmi corectez sprâncenele”, adaugă soția lui Ben Affleck, care a vorbit și despre pregătirea pentru evenimentele speciale de la Hollywood. „Covorul roșu pare o parte din mine cu totul diferită. Ceea ce port în ziua respectivă reflectă utilitatea. E o distracție să mergi la evenimente pe covorul roșu!”, spune Jennifer. „E vorba despre showbusiness, iar noi pregătim un spectacol. Multe persoane sunt implicate în styling, iar vocea mea se aude cel mai încet în cazurile acestea. Ar trebui să auziți conversațiile dn timpul pregătirii… Eu îi iau peste picior pe toți cei care sunt atât de implicați în asta”, dezvăluie Garner.

Despre felul în care își îngrijește părul, actrița a declarat că cel mai eficient truc este acela că nu folosește prea des uscătorul. „Am învățat să-mi las părul să se usuce natural, ceea ce fac în fiecare zi, e bine pentru el. Dar nu arată bine întotdeauna. Când folosesc uscătorul și ondulatorul, se vede diferența. Dar, ca să fiu absolut sinceră, nici măcar nu știu unde se află uscătorul de păr în locuința mea”, a declarat Jennifer Garner, menționând și importanța aplicării unui spray cu factor de protecție solară, obicei care „ar trebui să fie ca spălatul pe dinți”.

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *