joi , 24 iunie 2021

Secretele lui Tracy Anderson: cum o antrenează pe Jennifer Lopez – VIDEO

Jen

Silueta subțire cu mult sport se menține, iar Jennifer Lopez e întru totul de acord cu deviza lui Tracy Anderson. Antrenoarea de fitness a dezvăluit câteva dintre trucurile de care se folosește pentru a o ajuta pe artistă să rămână în cea mai bună formă, în fiecare zi, și mai ales înainte de evenimente importante

Jennifer Lopez, în vârstă de 45 de ani, a lansat recent un nou single, intitulat sugestiv „Booty”, în colaborare cu Iggy Azalea, iar înainte de filmarea videoclipului, s-a antrenat mai intens ca de obicei, dornică să-și expună corpul în cadre senzuale, în care apare purtând doar câteva piese de îmbrăcăminte. „Antrenamentele trebuie să-i confere anduranță, de care are mare nevoie în timpul spectacolelor. N-am vrut să-i schimbăm trupul sexy, ci să-l menținem așa cum este, și ne-am concentrat pe exerciții care să-i tonifice posteriorul”, a declarat Tracy Anderson pentru Hollywood Life.

Antrenoarea a adăugat că principalul secret al antrenamentelor lui Jennifer Lopez este acela că ele se modifică frecvent. „La fiecare al zecelea antrenament, schimbăm exercițiile. Acesta este secretul. Nu repetăm un exercițiu timp de mai mult de zece zile”. Anderson a mai dezvăluit că Lopez nu poate chiuli de la sala de sport mai mult de două zile, căci altfel și-ar pierde tonusul muscular. Astfel, face mișcare zi de zi, câte o oră, împărțind antrenamentul în 30 de minute de cardio și alte 30 de minute dedicate tonifierii musculare.

Tracy Anderson este una dintre cele mai apreciate antrenoare de fitness de la Hollywood, printre fostele sau actualele sale cliente numărându-se Madonna, Kate Beckinsale și Gwyneth Paltrow.

Foto: abcnews.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *

Navighează pana sus