miercuri , 29 noiembrie 2023

Secretul tinereții lui Goldie Hawn: o atitudine pozitivă și multă mișcare

Goldie

O admirăm dintotdeauna pentru personalitatea ei solară și ne inspiră prin simpla ei apariție, fie că e îmbrăcată elegant pentru vreun eveniment monden, fie că este surprinsă pe stradă, făcând sport, singură sau cu partenerul ei de viață, actorul Kurt Russell. La 68 de ani, Goldie Hawn reușește să se mențină într-o formă fizică extraordinară. Secretul? „O atitudine pozitivă”, spune artista.

În cele mai multe dintre ocaziile în care este fotografiată de paparazzi, Goldie Hawn apare în echipament de sport, fie alergând, fie plimbându-se cu bibicleta împreună cu iubitul ei de peste 30 de ani, Kurt Russell. Cei doi nu doar că fac un cuplu de milioane, deși n-au trecut niciodată pe la starea civilă, dar formează o echipă sudată și când vine vorba de mișcare și par să se fi pus de acord, cu multă vreme în urmă, să ducă un stil de viață sănătos.

Recent, actrița a fost surprinsă în compania unei prietene, plimbându-se în apropierea locuinței sale din Pacific Palisades (Los Angeles). Îmbrăcată comod, în haine sport, Goldie arată precum o puștoaică, căci sportul și cu siguranță alimentația echilibrată au ajutat-o să-și mențină o siluetă frumoasă. Este greu de crezut că actrița este mamă a trei copii și că are cinci nepoți. „Am fost mereu un copil fericit. Simt că mereu mă gâdilă ceva în interior. Când te simți vesel, când ai o stare de spirit sănătoasă, corpul tău reacționează. Aș spune că dai deoparte părțile negative și să te concentrezi pe cele pozitive. Asta îi place creierului tău”, a explicat Goldie Hawn când a fost întrebată care este trucul prin care își menține atât de bine tinerețea fizică și spirituală.

Goldie Hawn are o relație cu Kurt Russell(62 de ani) din 1983. Cei doi au crescut împreună copiii actriței, pe Kate și Oliver, și au și un fiu, Wyatt, în vârstă de 27 de ani, care este de asemenea actor.

Goldie Hawn

Foto: Glamour, Daily Mail, www.zimbio.com

Semnat de

Tu ce crezi?

Adresa de email nu va fi facută publică.Câmpuri obligatorii *

*

Sigur nu esti Robot, dar trebuie sa ne asiguram :) *