miercuri , 29 noiembrie 2023

Arhiva articole semnate de Alina Grozea

TQX invites us to “Global Intimacy”

global intimacy

Do you remember my interview with TQX – Sia’s friends? Back then they had just released a song with Sia, “The Day That You Moved On,” and were talking about the album they were preparing. Now the album “Global Intimacy” is ready for your ears and minds, with 17 amazing tracks! The release is available on CD and digitally (streaming ... Citeşte mai departe »

Drumul vinului de la Măcin

vinul mostenirea

Dacă traversezi Dunărea cu bacul, de la Brăila la Smârdan, ajungi în nordul Dobrogei. Arsă de soare şi bătută de vânt, aşezată între Dunăre şi Mare, Dobrogea are un profil geografic aparte în peisajul european şi o istorie ce străbate veacurile până la creatorii ceramicii gumelniţene si Gânditorii de la Hamangia. Un dig de 13 km uneşte Smârdanul cu Oraşul ... Citeşte mai departe »

Trei filme lejere, pe care merită să le vezi

foto Cele mai proaste filme din lume nu sunt filmele pur și simplu proaste, ci filmele proaste care se cred bune și ajung să fie nominalizate la Oscaruri. Eu pe alea le urăsc cel mai tare. Nu este cazul celor trei titluri de mai jos, care nu supralicitează nimic, ci se prezintă publicului onest, exact așa cum sunt: niște filme ... Citeşte mai departe »

TQX: “We love music, but we don’t like what the music industry has become”

Some would say that Sia’s mysterious ways have influenced those around her, because a new group of musicians with whom she collaborates – TQX (TourniquetX) – are even more secretive when it comes to their identity. But their intriguing enigmatic image is backed strong musical and social views and powerful messages delivered through stunning visuals and vocals of Sia – ... Citeşte mai departe »

Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar, tânjind după Narcos

foto: PR Pe doamna Cruz și pe domnul Bardem nu i-am mai văzut în același film de la „Vicky Cristina Barcelona” al lui Woody Allen, pe vremea în care încă era cool că regizorul se culca cu fiică-sa adoptivă și cu tot ce prindea prin Hollywood, iar cei doi latino loveri nu se jucau de-a mama și de-a tata în ... Citeşte mai departe »

Alexandra Bădiță: „Nu trebuie să fii scriitor pentru a folosi puterea magică a pixului pe hârtie“

Alexandra mi-a fost o vreme colegă la fostul loc de muncă, ne-am intersectat destul de sumar, dar n-am putut să nu-i remarc delicatețea înfățășării și eleganța discursului, însușiri rare într-un prezent marcat de agresivitate, vulgaritate, tupeu. Am aflat apoi că pleacă în Anglia definitiv, pentru ca de curând să descopăr că a schimbat și macazul profesional, pășind pe un teren ... Citeşte mai departe »

Quickmobile – sau cum să iei țeapă, ca la alba-neagra, încercând să cumperi un telefon mobil

A venit momentul să expun mai pe larg situația de care am amintit razant pe pagina mea de Facebook. Pe data de 4 ianuarie am avut proasta inspirație de a comada la eMAG un telefon mobil marca Huawei Mate 10 Lite ce urma a fi livrat prin intermediul partenerului Quickmobile. Telefonul era la ofertă, la prețul de 1.499 de lei. ... Citeşte mai departe »

Sia a decis: „Everyday Is Christmas”!

foto Albumul despre care scriam aici a fost lansat pe 17 noiembrie și conține zece piese de sărbătoare originale, absolut superbe, compuse în colaborare cu producătorul Greg Kurstin, într-un stil  de o sensibilitate artistică aparte, abordat de Sia înainte de a fi celebră în întreaga lume cu hituri power-pop precum „Cheap Thrills” sau „The Greatest”. Apasă Play și urcă-te într-un roller-coaster ... Citeşte mai departe »

Haine cu testosteron, proaspăt lansate în România

Vineri, pe 13 octombrie, m-am îmbrăcat ușor masculin și am luat-o cătinel către Afi Palace Cotroceni, ca să asist la lansarea primului magazin și la prezentarea colecției de toamnă PME LEGEND în România, un brand dedicat în exclusivitate bărbaţilor puternici, după cum spun reprezentanții acestuia. PME LEGEND este un brand american renumit, inspirat în urmă cu 25 de ani de ... Citeşte mai departe »

Madonna a lansat o linie de cosmetice

foto Asaltată de fani și întrebată ce naiba face de la 59 de ani arată ca la 35, regina muzicii pop nu a răspuns „editare în Photoshop“, cum m-aș fi gândit eu, ci și-a prezentat linia de cosmetice proprie, disponibilă publicului (oarecum) larg începând cu 26 septembrie. Madonna susține că acestea sunt produse unisex, testate de ea și de familia ... Citeşte mai departe »