vineri , 22 octombrie 2021

Arhiva articole semnate de PR Andreea Filip - Emagic

Scena Depeche Mode, unică în lume, a fost transportată din Germania cu ajutorul a opt tiruri

Scena pe care Depeche Mode va concerta peste doar două zile la Bucureşti va avea un design special, unic în lume. Bazat pe elemente vizuale impresionante, întregul concept scenografic a fost gândit de celebrul Anton Corbijn, un mai vechi colaborator al trupei, responsabil de designul şi fotografiile care însoţesc şi cel mai recent album Depeche Mode, Delta Machine. Concertul Depeche ... Citeşte mai departe »

Trupa Texas cântă la B’ESTFEST Summer Camp 2013

B’ESTFEST Summer Camp aduce o nouă premieră pe scena festivalului, de această dată fiind vorba despre Texas, una dintre cele mai apreciate reprezentante ale curentului rock alternativ britanic. De altfel, acesta este şi primul show confirmat de trupă în Europa continentală, în cadrul noului turneu de promovare a celui mai recent album. Ediţia din acest an de B’ESTFEST Summer Camp ... Citeşte mai departe »

Concert-premieră în România: Mark Knopfler, măiestrie pe scena Sălii Palatului

Joi seara, publicul român a avut ocazia să întâlnească o adevărată legendă a muzicii internaţionale, într-un spectacol memorabil. Aflat pentru prima dată în România, Mark Knopfler a oferit celor câteva mii de fani prezenţi aseară la Sala Palatului din Bucureşti clipe de neuitat, într-o adevărată demonstraţie de virtuozitate muzicală, fostul solist şi compozitor al trupei Dâre Straits făcând încă o ... Citeşte mai departe »

Mark Knopfler concertează joi, în premieră, în România

Doar câteva zile îi mai despart pe fanii Dire Straits de întâlnirea cu solistul şi membrul fondator al trupei, celebrul Mark Knopfler. Acesta va concerta în premieră în România, săptămâna aceasta, pe 25 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti, evenimentul desfăşurându-se cu casa închisă. Concertul Mark Knopfler este organizat de Emagic. Mark Knopfler este fără îndoială unul dintre cei mai ... Citeşte mai departe »

Trupa F.O.X va cânta în deschiderea concertului Depeche Mode de la Bucureşti

Trupa F.O.X a fost desemnată oficial de managementul Depeche Mode pentru a cânta în deschiderea show-ului pe care Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher îl vor susţine primăvara aceasta la Bucureşti. Concertul Depeche Mode va avea loc pe 15 mai, pe Arenă Naţională, fiind organizat de Emagic. Deşi a fost înfiinţată chiar la începutul acestui an, F.O.X a reuşit ... Citeşte mai departe »

Membrii trupei Distractis, spectacol memorabil la Sala Radio

Doru Antonesi, Florin Constantin, Ioan Gyuri Pascu, Cristian Gretcu, Valentin Gora, Doru Parcalabu şi Silviu Petcu au rescris istoria comediei autohtone într-un spectacol memorabil desfăşurat duminică seara, la Sala Radio. După mai bine de 10 ani de la ultima reprezentaţie live, foştii membri Divertis s-au reîntors pe scenă, surprinzându-şi fanii cu un spectacol conceput aidoma celor care umpleau până la ... Citeşte mai departe »

Depeche Mode, concert exclusivist la Viena, pentru lansarea albumului „Delta Machine”

Cu doar câteva zile înainte de lansarea oficială a celui de-al treisprezecelea material discografic, Depeche Mode a oferit celor mai înfocaţi fani ai trupei şansă de a asculta, în premieră, noile creaţii muzicale, în cadrul unui concert exclusivist susţinut duminică seara în capitala Austriei. Spectacolul precede astfel turneul de promovare a noului material, turneu ce va debuta în luna mai ... Citeşte mai departe »

Membrii Distractis au început pregătirile pentru show-ul de la Sala Radio – VIDEO

Membrii Distractis lucrează intens pentru show-ul ce va avea loc primăvara aceasta la Sala Radio, oferind posibilitatea fanilor să vadă cum decurg pregătirile pentru prima lor reîntâlnire „în direct”! Astfel că imagini video surprinse pe durata repetiţiilor au fost difuzate în premieră în cursul zilei de ieri pe site-ul trupei, întregul clip fiind disponibil şi pe Youtube, pentru toţi cei ... Citeşte mai departe »

Concertul Mark Knopfler de la Sala Palatului este sold-out

Concertul pe care Mark Knopfler îl va susţine la Bucureşti pe data de 25 aprilie, la Sala Palatului, se va desfăşura cu casa închisă, biletele fiind epuizate în totalitate. Prezentat de Aqua Carpatica şi Domeniile Sâmbureşti, acesta este primul show pe care Mark Knopfler, fondatorul şi solistul trupei Dire Straits, îl susţine în faţa publicului roman, evenimentul fiind organizat de ... Citeşte mai departe »

Concertul Mark Knopfler, aproape sold-out la categoria VIP

Cererile de bilete pentru concertul pe care Mark Knopfler, fondatorul trupei Dire Straits, îl va susţine la Bucureşti în primăvara anului următor, au devenit tot mai numeroase, categoria VIP fiind deja aproape epuizată. Show-ul Mark Knopfler programat pe 25 aprilie 2013, la Sala Palatului, se anunţă a fi o experienţă cu adevărat unică, publicul având şansă de a asculta live ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus