joi , 11 august 2022

Arhiva articole semnate de PR Bianca Dinescu - TVR

„Exclusiv în România”: Vulcanii noroioşi, între realitate şi legendă

În această săptămână, echipa Exclusiv în România ajunge în zona Buzăului, la Berca, unde se află singurii vulcani noroioşi miniaturali din Europa. Telespectatorii TVR 1 şi TVR HD, precum şi cei care urmăresc emisiunea prezentată de Cristian Tabără online, pe TVR+, vor avea şansa de a cunoaşte fenomenul care stă la baza vulcanilor noroioşi, dar şi legendele care se împletesc ... Citeşte mai departe »

Delegația României la Eurovision a ajuns în Suedia. Cezar se pregătește pentru prima repetiție

În dimineața zilei de 8 mai, delegația României la Eurovision a ajuns la Malmö. Plecarea a fost în zori, iar Cezar și echipa care îl însoțește în Suedia au făcut o escală la Praga, apoi la Copenhaga, de unde autobuzul îi aștepta deja să îi ducă în Malmö, la hotelul unde sunt cazați, aproape de Turning Torso Tower (“Turnul răsucit”), ... Citeşte mai departe »

„De la A la… infinit”: Tania Budi se întoarce la TVR, pentru o emisiune de duminică

Din 28 aprilie, românii sunt invitaţi să-şi petreacă după-amiezile de duminică în faţa micului ecran, pentru două ore de divertisment, în care alfabetul se spune De la A la… infinit. Mai exact, în fiecare duminică, de la ora 16.00, telespectatorii TVR 1 pot urmări o nouă emisiune cu invitaţi din domenii diferite, cu umor şi muzică. Proiectul De la A ... Citeşte mai departe »

Despre tratamente, metode de înfrumusețare și slăbire, la ”Vreau să fiu sănătos”, pe TVR 1

Din 22 aprilie, telespectatorii TVR 1 vor afla în fiecare săptămână noutăţile din lumea medicală, cele mai recente tratamente şi terapii sau metode profilactice. Prezentată de Sonia Argint Ionescu şi realizată de Beatrice Cioba, emisiunea magazin Vreau să fiu sănătos va fi difuzată în fiecare luni după-amiază, de la ora 17.00 şi va aborda subiecte care acoperă cât mai multe ... Citeşte mai departe »

„Mă numesc Octavian Bellu şi sunt un dascăl”. Marele antrenor, invitat la „Profesioniștii”

În săptămâna în care TVR 1, TVR HD şi TVR+ difuzează, în direct de la Moscova, Campionatele  Europene de Gimnastică Artistică, partenerul de dialog al Eugeniei Vodă la Profesioniştii este nimeni altul decât bine-cunoscutul antrenor al echipei naţionale de gimnastică, Octavian Bellu. „Mă numesc Octavian Bellu şi sunt un dascăl”, se prezintă invitatul Eugeniei Vodă, precizând apoi că, pe o ... Citeşte mai departe »

Emil Hurezeanu: „Politicienii nu înţeleg prea bine România, nu ştiu ce să facă cu ea…”

Pentru luni, 15 aprilie, la Nocturne, TVR 1 programează o întâlnire neconvenţională între realizatoarea Marina Constantinescu şi scriitorul, omul de presă, radio şi televiziune Emil Hurezeanu. Proaspăt reîntors din Japonia, Emil Hurezeanu recunoaşte că n-ar poposi acolo mai mult de câteva zile, spre deosebire de gazdă, care ar alege pe loc Ţara Soarelui Răsare drept destinaţie pe viaţă. Cei doi ... Citeşte mai departe »

Despre „selful românesc”, la Garantat 100%. Socio-psihologul Dorin Bodea, invitatul lui Cătălin Ştefănescu

Duminică seară, de la ora 23.20, Cătălin Ştefănescu ne invită la o discuţie despre „selful românesc”, în emisiunea de la TVR 1 şi TVR HD. Invitatul său la Garantat 100% din 14 aprilie este socio-psihologul Dorin Bodea, autor al volumului „Românii, un viitor previzil?”, o carte ce cuprinde un studiu psihosociologic asupra românilor – despre resursele lor, despre limitările şi ... Citeşte mai departe »

„Un profesionist al bisturiului cu un aer de Fred Astaire”, invitatul Eugeniei Vodă la TVR 1

Invitatul ediţiei din 13 aprilie a emisiunii Profesioniştii este un maestru al chirurgiei plastice: doctorul Valeriu Popescu. Un român care a făcut carieră în străinătate, la Hamburg, devenind celebru în breaslă printr-un procedeu chirurgical original, pe care l-au preluat chirurgi din lumea largă. Despre acest procedeu, dar şi despre munca sa de-o viaţă, aflaţi amănunte sâmbătă, de la 23.15, la ... Citeşte mai departe »

Liviu Mihaiu, invitat la Nocturne: „Presa românească nu mai e a jurnaliştilor, a fost ocupată, ca şi statul român”

Jurnalistul, editorialistul şi realizatorul radio-tv Liviu Mihaiu este cel de-al doilea invitat al Marinei Constantinescu luni seară, în noul sezon al emisiunii Nocturne de la TVR 1 şi TVR HD. Luni, 8 aprilie, de la ora 23.00, Marina Constantinescu va continua discuţiile cu jurnalişti de impact din presa românească, fără nicio intenţie de a judeca, ci doar cu aceea de ... Citeşte mai departe »

Oana Dobrescu, matinala de la TVR 1, e copilot cu acte în regulă

Cunoscută pentru aplecarea ei către sporturile extreme, prezentatoarea Telejurnalului matinal de la TVR 1 Oana Dobrescu trece de la „banala” săritură cu parapanta la… pilotarea unui avion! Ea a urmat, deocamdată, un curs pentru începători, care a ajutat-o să se familiarizeze cu ceea ce presupune un zbor, de la îmbarcarea pasagerilor, până la aterizarea la destinaţie. Fericită că a avut ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus