miercuri , 6 iulie 2022

Arhiva articole semnate de PR Elena David - MediaPro Music

„Aproape de voi”: Concert extraordinar Cargo, în Piața Constituției

Legendara trupa Cargo a susţinut sâmbăta trecută un concert incendiar în Piaţa Constituţiei, în cadrul evenimentului „Iubim 2 Roţi”, o campanie de conştientizare a prezenţei vehiculelor pe două roţi în trafic – fie ele biciclete, mopede sau motociclete. „Suntem mândri că am participat la acest eveniment, mai ales că noi suntem pasionaţi de ciclism sau motoare”, a spus Adrian Barar, ... Citeşte mai departe »

Andra a lansat videoclipul piesei „Inevitabil va fi bine” – VIDEO

Andra a lansat ieri seară cel mai nou single al său, „Inevitabil va fi bine”, piesa care promovează albumul cu acelaşi nume al cântăreţei, ce urmează să fie lansat luna următoare, alături de MediaPro Music. Odată cu nouă melodie, Andra a lansat şi un videoclip, regizat de Iulian Moga. Alături de prieteni apropiaţi, dansatori şi vedete, artista s-a distrat pe ... Citeşte mai departe »

„Inevitabil va fi bine”: Andra a filmat 16 ore pentru noul său videoclip

Andra a filmat ieri un nou videoclip, pentru piesa „Inevitabil va fi bine”, single care promovează albumul cu acelaşi nume al cântăreţei, ce urmează să fie lansat luna următoare, alături de MediaPro Music. Clipul, regizat de Iulian Moga, a fost de fapt o mare petrecere. Alături de prieteni apropiaţi, dansatori şi vedete, Andra s-a distrat pe cinste la filmări. Printre ... Citeşte mai departe »

„Doi somnambuli”: trupa Vunk a lansat astăzi clipul piesei – VIDEO

Trupa VUNK a lansat azi un nou videoclip, pentru piesa „Doi somnambuli”. Clipul a fost realizat în Los Angeles, de Edward Aninaru, iar în regia videoclipului a fost implicat şi Vali Bărbulescu. Piesa este inspirată dintr-o întâmplare reală, că majoritatea cântecelor trupei VUNK, iar mesajul este unul simplu, spus încă de la început videoclipului: „Dragostea e oarbă, o spun oamenii. ... Citeşte mai departe »

VUNK a filmat un nou clip, pentru piesa „Doi somnambuli”

Trupa VUNK a filmat ieri un nou videoclip, pentru piesa „Doi somnambuli”. Clipul a fost regizat de doi fotografi, unul la Los Angeles – Edward Aninaru, şi altul la Bucureşti – Vali Bărbulescu. „Ca şi la alte clipuri, când am venit cu idei noi în ceea ce priveşte abordarea unui videoclip pe piaţa românească, ne-am propus pentru ‘Doi somnambuli’ un ... Citeşte mai departe »

Loredana cântă în toată țara: „Uitasem cât de frumoasă este viaţa de turneu”

Turneul Loredanei, început la jumătatea lunii martie, continuă şi în aprilie, cu show-uri incendiare, costume spectaculoase, invitaţi pe măsură şi multe surprize. După concerte cu sala plină în Cluj Napoca, Timişoara, Deva şi Craiova, este rândul fanilor din Constanța (2 aprilie, Casa de Cultură a Studenţilor), Galaţi (3 aprilie, Casa de Cultură a Studenţilor), Bacău (4 aprilie, Teatrul de Vară), ... Citeşte mai departe »

Holograf lansează albumul „World Full of Lies”, cu hiturile trupei în engleză

Formaţia Holograf lansează un album de colecţie, “World Full of Lies”, o reeditare, la cererea fanilor, a materialului discografic cu acelaşi nume din urmă cu 20 de ani. „World Full of Lies este o variantă în engleză a albumului apărut în România în 1992, Banii vorbesc. Multe dintre piese au fost imprimate la Londra, în 1990, în perioada în care ... Citeşte mai departe »

„Dragoste”: Loredana începe, astăzi, cel mai mare turneu național din ultimii ani

Loredana dă azi startul celui mai mare turneu naţional din ultimii ani, în cadrul căruia vă promova noul său album, „Dragoste”. Concertul care deschide marele eveniment va avea loc diseară, în Cluj Napoca, la Casa de Cultură a Studenţilor. În plus, celebra cântăreaţă promite show-uri incendiare şi în Oradea (16 martie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Timişoara (17 martie, Sala Capitol a Filarmonicii Banatul), Deva (18 martie, Centrul Cultural ... Citeşte mai departe »

Mihai Leu apare în cel mai nou clip Holograf – VIDEO

Formaţia Holograf a filmat ieri un nou videoclip pentru single-ul “Dacă noi ne iubim”, extras de pe albumul “Love Affair”, cel mai recent material discografic al trupei. În clip apare fostul campion la box Mihai Leu. Filmările au durat aproximativ 12 ore şi au fost realizate în două locaţii: la studiourile Stage Expert şi într-o sală de sport, iar regia ... Citeşte mai departe »

Concert la Club Tribute: Holograf revine pe scenă. Ascultă noua melodie a trupei!

Formaţia Holograf va susţine, pe 7 martie, un super concert în clubul Tribute din Bucureşti, acesta fiind primul show al îndrăgițior artişti după ce Dan Bittman, solistul formaţiei, a suferit în octombrie o intervenţie chirurgicală la gât. “Acest concert marchează revenirea oficială a trupei Holograf. Speram că totul va decurge fără probleme şi că Dan va fi în mare formă, ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus