joi , 11 august 2022

Arhiva articole semnate de PR Florina Natu

Jazz de Mansarde 7: spectacol cu Sorin Romanescu și Paolo Profeti

Miercuri, 15 mai, de la orele 20:00, Sorin Romanescu și Paolo Profeti vor răcori atmosfera colorată de la Acuarela cu un nou repertoriu inspirat de energiile subtile ale primăverii.  Aerul cald care circulă între Bucureşti şi Milano aduce în avanpremieră vibraţiile jazzy de la Freedom Jazz Festival. Sorin Romanescu a absolvit Conservatorul din Bucureşti şi activează din 1988 ca performer, ... Citeşte mai departe »

Degustare raw vegan „Les Petits Desserts”, la Acuarela

Inimioare cu cremă fină de ciocolată și sirop de căpșuni, cheescake cu afine și coacăze, bounty vegan, cupcake cu aromă de cafea și multe alte dulciuri savuroase, preparate în stil raw vegan, pot fi degustate marți, 23 aprilie, orele 20:00, la Acuarela. Acuarela pregătește, în acorduri de jazz, o degustare marca „Les petits desserts”. Preparate cu ingrediente vegane, organice și ... Citeşte mai departe »

Jazz de Mansarde 5: Spring Jazzy Night

Acuarela continuă serile Jazz de Mansarde cu o mică revoluţie de jazz modern iniţiată de trei tineri jazzişti – Spring Jazzy Night. Joi, 18 aprilie, orele 20:00, muzica lor aduce în mansarda Acuarela o armonie între culoare, expresie şi sensibilitate. Voce: Ana-Cristina Leonte are proiecte cu Mircea Tiberian, Sorin Romanescu, Vlad Popescu, Mihai Iordache și mulți alții şi este membră ... Citeşte mai departe »

Vernisajul „Două planuri”, semnat de Victor Fota, la Galeria Imbold

Galeria Imbold prezintă prima expoziție personală a unuia dintre cei mai promițători pictori tineri români: Victor Fota – „Două planuri”, joi, 11 aprilie, de la orele 20:00. Victor Fota, artist si tânăr absolvent al Universitații de Arte din București, îşi prezintă prima colecţie de tablouri inspirate din concepte ale științei fizicii (primul plan) și o miniserie de personaje din ideologia ... Citeşte mai departe »

Navighează pana sus